“Gençler, partiye güç katacak”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Çerkezköy İlçe Başkanlığına getirilen Koray Önsel ve yeni yönetim, kamu kurum ve kuruluşları ziyaretlerini sürdürüyor. Partililer dün ÇerkezkÃ

Çerkezköy 4.04.2013 02:33:00 0
“Gençler, partiye güç katacak”

İLK ZİYARET EMNİYET MÜDÜRÜNE

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve yönetim kurulu üyeleri Zeynel Abidin Gelen, Samet Toz, Bilge Nur Sümşet, Seçkin Tunç ilk olarak dün saat 10.00’da Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak’ı ziyaret etti. Yeni göreve getirilen yönetim ile birlikte kamu kurum ve kuruluşları ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Önsel, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak’tan Polisevi ve asayiş konularında bilgiler aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Kocabıçak “İlçede yaşanan sel felaketinde Polisevi’nde büyük hasar meydana gelmişti. Yapılan çalışmalar neticesinde otel kısmı ve kafeteryası yeniden hizmete açıldı” dedi.


 

BAŞARILAR DİLEDİLER

İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileyerek “Genç, aktif ve dinamik bir yönetim oluşturmuşsunuz. Sizleri basından takip ediyor ve yolunuzda başarılar diliyorum” dedi. MHP İlçe Başkanı Koray Önsel de, Çerkezköy’ün yaşanabilir ve güvenli bir kent olmasında en önemli rolün emniyet teşkilatında olduğunu söyledi.


MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

 İlçe Emniyet Müdürlüğünden ayrılan partililer saat 11.00’da da MHP’li Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel2i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yücel “Partisinde bulunduğum İlçe Teşkilatımızın yeni Başkanına ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah görevinizde başarılı olursunuz” diye konuştu.


 

“KADEMELER GENÇLEŞİYOR”

Milliyetçi Hareket Partisi’ne son dönemlerde genç kesimin ilgi gösterdiğini ifade eden Yücel “Genel Başkanımızın Manavgat’taki mitinginde 16-17 yaşındaki çocukların ilgisi çok fazlaydı. Milliyetçi Hareket Partisi’ne bakıldığında son zamanlarda kademelerinde gençleşme görülüyor. Bu da Milliyetçi Hareket Partisi’ne 2014 yerel seçimlerinde büyük güç katacaktır” dedi.


 

“BİZ PARTİNİN NEFERİYİZ”

Ocak ayında Kapaklı Belediyesi başkanlığına aday olacağını açıklayan Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel “Biz Milliyetçi Hareket Partisi’nin neferiyiz. Bize partimiz nerede görev verirse biz orada devam ederiz. Kısaca Ankara ne derse biz onu yaparız. Yerel seçimlerde anket ve temayül yoklamaları çok etkili olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2014 yerel seçimlerinde oylarının çok fazla artacağını düşünüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin hakim olduğu belediyeler her zaman savcıların kontrolünde yüzü ak çıkmıştır” diye konuştu. 


 

 AY SONUNDA AÇILIŞ YAPACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı olarak kamu kurumlara tanışma ziyaretlerini sürdüreceklerini ifade eden Başkan Koray Önsel “Milliyetçi Hareket Partisi’nin 20 Nisan’daki İzmir Mitingine katılacağız. Bu mitingin ardından ay sonunda yeni yerimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Yerel seçimlere de güçlü ve iddialı bir kadro ile hazırlanacağız” dedi.


Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10