Kavlak’dan üyelere ziyaret

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak Türk Metal – MESS Toplu İş sözleşmesi kapsamında Çerkezköy’deki fabrikaları gezdi. Çerkezköy Şubesi’ne bağlı Arçelik, Hema ve BSH iş

Çerkezköy 5.04.2013 20:33:00 0
Kavlak’dan üyelere ziyaret

 Çerkezköy Haber - Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi’ne bağlı 3 fabrikaya gezi düzenledi.

 

İLK ZİYARET HÜPPE’YE

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Çorlu Şubesinin kongresinden sonra MESS Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili süreçte üyeler ile bir araya gelmek, üyelerin sözleşmenin detayları hakkında bilgilendirmek ve işveren temsilcilerini de ziyaret etmek amacıyla fabrikaları ziyaret etti. Önceki gün ilk olarak Çerkezköy’de bulunan Hüppe İnşaat Malzemeleri ve Arçelik A.Ş fabrikasını ziyaret eden Kavlak’a Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve işveren Süleyman Yıldırım eşlik etti. Üyelerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Kavlak MESS Toplu iş sözleşmesinin detayları hakkında bilgilendirmede bulundu.
 

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Heyet daha sonra ise Hema Endüstri, Hema Trw Oto, Direksiyon Sistemleri, Hema Otomotiv Sistemleri ve Hattat Tarım Makine’deki üyeleri ziyaret etti. Toplu iş sözleşmesi ile ilgili son durumu üyelerle paylaşan Kavlak üyelerle de bol bol sohbet etme imkanı buldu. Fabrikaların 08.00-16.00 ve 16.00-24.00 vardiyalarını geçen Kavlak 1600 üye ile buluşarak süreci paylaştı. Fabrika ziyareti sırasında Hema Endüstri A.Ş Genel Müdürü Tunç Doğan ve diğer yöneticiler ile bir araya gelen Kavlak, toplu iş sözleşmesinde yaşanan son durumu yöneticilerle paylaştı. Kavlak, sendika üyelerinin hakları ve çıkarları için sonuna kadar mücadele edeceklerinin altını çizdi.
 

ÜYELERLE TEK TEK TOKALAŞTI

Kavlak son ziyaretini ise BSH Ev Aletleri fabrikasına gerçekleştirdi. Fabrikada yer alan 2 bin 500 üye ile bir araya gelen Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak her bölümde karanfillerle karşılandı. Fabrika ziyareti sonrasında BSH İcra Kurulu Üyesi Özcan Aydilek, İnsan Kaynakları Müdürü Osman Faruk Kapu ve Fıran Fabrikası Müdürü Muharrem Yamaç ile bir araya gelen Kavlak, fabrika hakkında yöneticilerden bilgiler aldı.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10