Başarılı kursiyerlere sertifikaları verildi

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu ve Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Eğiticinin Eğitimi Kursu kapsamında başarılı olan öğrencilere yaptıkları sunumların ar

Çerkezköy 5.04.2013 20:33:00 0
Başarılı kursiyerlere sertifikaları verildi

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Meslek Yüksekokulu ve Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Eğiticinin Eğitimi Kursu tamamlandı.

 

SUNUM SIRASINDA SABIRLARI DA ÖLÇÜLDÜ

İş yaşamında, çalışanlara yönelik yetişkin eğitimi programları uygulayanlara yönelik Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu ve Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Eğiticinin Eğitimi Kursu, kursiyerlerin yaptığı sunumların ardından tamamlandı. Sunum esnasında bilinçli olarak telefonlarını çaldıran ve sınıftan ayrılan NKÜ ÇEMYO öğrencileri, kursiyerlerin sabrının ölçülmesine yardımcı oldu.
 

İKİNCİSİ MAYIS AYINDA

Eğiticinin Eğitimi Kursu’na katılan kursiyerlerden Zülküf Demir, Önder Topçu, Cengiz Sertel, Murat Gür, Esra İkizek, Selim Türk ve Gürkan Erdağ sertifika almaya hak kazandı. Kursiyerlere sertifikaları, eğiticiler Özlem Göksel Bekdemir, Gülten Vatansever, Metin Taşkın ve Gülsüm Tuğran tarafından verildi. ÇEMYO yetkilileri tarafından yapılan açıklamada yoğun ilgi gören Eğiticinin Eğitimi Kursu’nun ikincisinin de Mayıs Ayı içinde düzenlenebileceği ifade edildi. 
 
 
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10