Kukla Festivali sona erdi

Çerkezköy Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl ilk kez Çerkezköy'de gerçekleştirilen ve 28 Mart perşembe günü başlayan 5. Uluslararası Trakya Kukla Festivali önceki gün sona erdi.

Çerkezköy 5.04.2013 20:38:00 0
Kukla Festivali sona erdi

 BİNLERCE ÖĞRENCİ İZLEDİ

Festival kapsamında Atatürk İlkokulu, Gaziosmanpaşa İlkokulu, Recep Arif Gabralı İlkokulu, Cansen Şen Anaokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu, İnci Narin Yerlici İlkokulu, Tepe İlkokulu, Nurullah Narin Ana sınıfı, Mevlana İlkokulu, Fevzipaşa İlkokulu, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Cumhuriyet İlkokulu'ndan binlerce öğrenci birbirinden güzel kukla gösterilerini izledi.
 

İLKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPILDI

Binlerce öğrencinin yurtdışından gelen dünyaca ünlü kukla gösterilerini izlediği etkinlik kapsamında engelliler okulunda da ilk kez tiyatro- kukla gösterimi yapılırken, bazı okullarda güzel havanın etkisiyle gösteriler okul bahçesinde bir şenlik havasında yapıldı.
 

SON GÖSTERİ MEVLANA İLKOKULU’NDA

Çerkezköy Belediyesi'nin organize festival kapsamında ise, pek çok çocuk ilk kez kukla gösterisi izlerken önceki gün İspanyol sanatçı Raımon Ruız Tepe İlkokulu ve Nurullah Narin Anaokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Festivalin son gösterisi ise İtalyan palyaço çiftinin gösterimi ile Mevlana İlkokulu'nda gerçekleştirildi. Ekipler Çerkezköylü öğrencilerle güzel vakit geçirdiklerini belirterek, seneye tekrar buluşmak temennisiyle ilçeden ayrıldılar.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10