Kaçırılan müzisyen bulundu

Kapaklı’da ailesi ile birlikte yaşayan ve kendisinden bir süredir haber alınamayan Müzisyen Yıldıray Atla bulundu.

Kapaklı 5.04.2013 20:38:00 0
Kaçırılan müzisyen bulundu

 İŞ GÖRÜŞMESİ DİYE GİTTİ

Edinilen bilgilere göre Yıldıray Atla bir süre önce düğün işi görüşmesi için Büyükyoncalı’ya bağlı Yenimahalle’ye gitti. Müzisyenin, telefonuna cevap vermemesi ve kendisinden haber alınamaması üzerine ailesi ve yakınları soluğu savcılıkta aldı. Savcılığın olayla ilgili başlattığı çalışma kapsamında, jandarma ekipleri Yıldıray Atla’nın arabasını Yenimahalle Kayış Sokak üzerinde ormanlık alanda terk edilmiş halde buldu.
 

GÜVENLİK KAMERALARI KAYITLARI İNCELENDİ

Bahse konu bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarına el koyan jandarma ekipleri, müzisyen Yıldıray Atla’nın bulunması için çok yönlü çalışma başlattı. Yıldıray Atla’nın iki araçla kaçırıldığı şeklindeki iddiaları araştıran Savcılık ve jandarma ekipleri, ormanlık alandaki aramalarına önceki gece geç saatlere kadar devam etti.
 

VÜCUDUNDA DARP İZLERİNE RASTLANDI

Kendisinden ancak önceki gece haber alınan Yıldıray Atla’nın kimliği belirsiz kişiler tarafından İstanbul’a kaçırıldığı öğrenildi. Kendisini kaçıran kişiler tarafından İstanbul’dan ticari taksi ile Çerkezköy’e gönderilen ve darp edildiği öğrenilen Yıldıray Atla, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Atla’nın vücudunda çeşitli darp izleri tespit edildi. Atla’nın yakınları ise soluğu Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde aldı. Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde 4 saat müşahede altında kalan Atla, polisler tarafından ifadesi alınmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
 

KAÇIRANLARI TANIMADIĞINI SÖYLEDİ

Yıldıray Atla’nın ifadesinde kendisini iş görüşmesi için çağırdıklarını, daha sonra aracının yanına kar maskeli kişilerin geldiğini ve bahse konu kişiler tarafından İstanbul’a kaçırılarak darp edildiğini söylediği öğrenildi. Atla ifadesinde ayrıca kendisini kaçıran kişileri tanımadığını söyledi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
 

Haber / Türker ÖZKAN – Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10