Kardeşler Yapı ve Polisan, 2013 sezonuna hazır

Çerkezköy’de uzun yıllardır yapı sektöründe hizmetini sürdüren Kardeşler Yapı ile Polisan Boya koordinasyon yemeğinde bir araya geldi.

Çerkezköy 7.04.2013 19:28:00 0
Kardeşler Yapı ve Polisan, 2013 sezonuna hazır

 YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

Önceki akşam saat 20.00’da Gabralı Otel’de gerçekleşen yemeğe Kardeşler Yapı Genel Müdürü İsmail Helvacıoğlu, Muhasebe ve İdari İşler Müdürü Tansu Kaleş, Satış Müdürü Atilla Kor, Polisan Trakya Satış Koordinatörü Nuri Cenk Yeğin, Perakende Satış Sorumlusu Kenan Özdemir, Bölge Asistanı Nergün Yılmaz katıldı.
 

“RAKAMIN ÜSTÜNE ÇIKMAYI HEDEFLİYORUZ”

Baharın gelişi ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da Trakya ve Marmara’yı polisan renkleri ve cümbüşü ile renklendirmeyi hedeflediklerini belirten Kardeşler Yapı Genel Müdürü İsmail Helvacıoğlu “Polisan Trakya Distribütörlüğünde beş yılı geride bırakmanın gururunu yaşıyoruz” dedi. Polisan gibi bir markanın Trakya’da distribütörlüğünü yapmaktan duydukları memnuniyetin örtüştüğünü ifade eden Helvacıoğlu “2012 yılı hedeflerimizde yüzde 115 üzerine çıktık. 2013 yılında ise bu rakamın daha da üstüne çıkacağız” diye konuştu.
 

“ASIRLAR BOYU ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

2009 yılında başlayan Kardeşler Yapı birlikteliği ile markalarının Trakya da temsil noktasında bir eksiklerinin olmadığı gibi hemen her icra köşeye ürünlerini Kardeşler Yapı güvencesi ile ulaştırmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Polisan Trakya Satış Koordinatörü Nuri Cenk Yeğin “Değişen pazar şartları göz önüne alındığında yarım asırlık ticari birikimi ile bölge halkına hizmet eden Kardeşler Yapı var olduğu süre asırlar boyu çalışmaya devam edeceğiz. Bu yemeği düzenleyen Kardeşler Yapı yöneticilerine de teşekkür ediyorum” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10