Seyircisiz maçta olaylar çıktı

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) Edirnespor Gençlik Kulübü ile Tekirdağspor arasında seyircisiz oynanan maçın sonunda olaylar çıktı.

8.04.2013 20:06:00 0
Seyircisiz maçta olaylar çıktı

 Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) Edirnespor Gençlik Kulübü ile Tekirdağspor arasında seyircisiz oynanan maçın sonunda olaylar çıktı. İki takım futbolcularının birbirine girdiği maçta takım yöneticileri ise birbirlerine taş atarak saldırdı.

 

KAVGA ÇIKTI

İki hafta önce oynanan Edirnespor Gençlik Kulübü ile Lüleburgazspor maçı sırasında çıkan olaylar Edirnespor Gençlik Kulübü bu hafta 25 Kasım Stadyumu'ndaki Tekirdağspor karşılaşmasına seyircisiz çıktı. Karşılaşmayı, protokol tribününden iki takımın yöneticileri izledi. Gergin geçen karşılaşma 1-1 sona erdi.Maçın bitiş düdüğünün ardından bazı Edirnesporlu yöneticiler, tribündeki Tekirdağsporlu yöneticileri ve takım futbolcularına tepki gösterdi. Bunun üzerine gerginlik çıktı ve iki takımın futbolcuları ve teknik heyeti, birbirlerine küfür etti ve itişmeler yaşandı.Futbolcuların birbirine girdiği maçta takım yöneticileri ise birbirlerine taş atarak saldırdı. Kavga etmek için sahaya girmeye çalışan Edirnesporlu taraftarları çevik kuvvet polis engelledi. Polis ekipleri kavgayı güçlükle engelledi.
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10