Öğretmenlerden şiir şöleni

Raif Dinçkök Ortaokulunda Şiir Şöleni düzenlendi. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Şaban Özcan’ın şiirleri, öğretmenler tarafından yorumlandı. Birbirinden güzel şiirlerin okunduÄ?

Çerkezköy 8.04.2013 20:08:00 0
Öğretmenlerden şiir şöleni

 Çerkezköy Haber - Raif Dinçkök Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Şaban Özcan’ın kaleme aldığı şiirler,  öğretmen arkadaşları tarafından yorumlandı.

 

ŞİİRLERİNİ ARKADAŞLARI YORUMLADI

Dün saat 13.30 gerçekleştirilen şiir dinletisi programı Raif Dinçkök Ortaokulu Konferansa Salonunda şiir severleri bir araya getirdi. Okul Müdürü Mervan Yıldız’ın da katıldığı programı öğretmen, öğrenci ve veliler izledi. Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Mervan Yıldız yaptı. Şiir yazan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Şaban Özcan’ı  şairliği dolayısıyla kutlayan Yıldız  “Okulumuzda görev yapan bir öğretmenimizin  kendi şiirlerini öğretmen arkadaşlarımızın yorumlarıyla size aktarmayı gerçekleştirmekte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir program olduğu kanaatindeyim. Şair öğretmenimizi kutluyorum” dedi.
 

İLGİYLE İZLENDİ

Şiir programında Özcan’ın kaleme aldığı dokuz şiiri okundu. Aydan Yaşar, “Kelime” adlı şiiri okurken, Fatma İller “Ayna ve O Resim”, Emrah Yıldırım “Tarihçi ve Aşk Pazarı”, Ayşe Dinler “Mevsim”, Mehmet Nesim Bozkurt ise “Ey Sevgilim” şiirini okudu. Şair Öğretmen  Özcan da “Seninle” ve “Düşler” adlı şiirlerini okudu. Sunuculuğunu Yeşim Kocabıyıkoğlu’nun yaptığı program ilgi ve beğeniyle izlendi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10