Muhtarlardan Mandalı’ya teşekkür ziyareti

Kapaklı ve köylerde hizmet veren muhtarlar, geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’ta kendilerine yönelik düzenlenen seminer dolayısıyla, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ziyaretinde bulu

Kapaklı 8.04.2013 20:08:00 0
Muhtarlardan Mandalı’ya teşekkür ziyareti

 EL ELE HİZMET VERİYORUZ

Önceki gün gerçekleştirilen ziyarette Kapaklı Belediyesi tarafından muhtarlara birer plaket takdim edilirken, ayrıca MİHDER tarafından hazırlanan sertifikalar da muhtarlara teslim edildi. Ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Muhtarlarımızla el ele vererek Kapaklımızda hizmet ediyoruz. Muhtarlarımız günün 24 saati halkın hizmetinde. Vatandaşlarımız da sıkıntılarını önce muhtarlarımıza anlatıyor. Bu yüzden muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcimiz, gözümüz, kulağımız. Mahallelinin isteklerini, beklentilerini, sorunlarını, muhtarlarımızdan öğreniyor, bölgeye hizmeti işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz. İlçemizin sorunlarının çözümünde muhtarlarımızdan da destek alıyoruz. Muhtarlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz, onların sıkıntılarını biliyoruz” dedi.
 

MUHTARLAR BİZİM HİZMET ORTAĞIMIZ

“Muhtarlar bizim hizmet ortağımızdır” diyen Başkan Mandalı “Hepiniz seçilerek geldiniz. Bu sorumluluğu en iyi şekilde taşıdığınıza inanıyorum. Halkımız kimin kendisine hizmet ettiğini, kimin içten ve samimi olduğunu çok iyi değerlendiriyor. Bu görevler fedakârlık istemektedir. Önümüzdeki yerel seçimlerden sonra büyükşehir statüsünü alacağız. Köylerimizin köy tüzel kişiliği kalkarak mahalleye dönüşecek, bu konuda köy muhtarlarımız büyükşehir yasasıyla birlikte köylerimizde oluşabilecek değişiklilikleri iyi kavramalı ve ona göre hareket etmelidirler. Allahın izni ile bu süreci inşallah sizlerle birlikte el ele vererek beraber değerlendireceğiz” diye konuştu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10