Lüleburgazspor Onurhan ile güldü

Lüleburgazspor, evinde konuk ettiği Bağcılarspor’u uzatma dakikalarında Onurhan’ın ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

9.04.2013 19:19:00 0
Lüleburgazspor Onurhan ile güldü

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Lüleburgazspor, ligin 24.haftasında kendi sahasında çok önemli bir maça çıktı. Özellikle ilk yarıda oynadığı futbolla alkış toplayan temsilcimiz, aradığı golü 90+4. dakikada Onurhan Seven’in ayağından bulmayı başardı ve altın değerindeki 3 puanın sahibi oldu.

 

LÜLEBURGAZ ETKİLİ OLDU  

Pazar günü, Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumu’nda oynanan mücadelede taraftarının da desteğini arkasına alan Lüleburgazspor, maça etkili başladı. Maçın ilk dakikalarından itibaren baskısını hissettiren takım ilk tehlikeli pozisyonunu 5.dakikada Murat ile yakaladı ancak Bağcılarspor kalecisi Muharrem kalesinde geçit vermedi. 15.dakikada sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Ömer, ilk yarının en net gol pozisyonunu yakaladı ancak bu pozisyonda da kaleci başarılı oldu ve top kornere çıktı. 24.dakikada Ömer’in ceza sahası içinde verdiği pasta Ceyhun, kaleciyle karşı karşıya kaldı, sert vuruşunda top yine kornere çıktı. 28.dakikada Uğur’un sağ kanattan getirdiği topta, Ömer topla buluştu ancak Bağcılarspor kalecisi Muharrem yine gole izni vermedi. Üst üste girdiği gol pozisyonları sonuçsuz kalan Lüleburgazspor, ilk yarıda rakibine topla oynama şansı tanımazken, duran toplarla da tehlike yaratan takımdı.
 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

31.dakikaya girilirken, sağlı sollu korner atışlarıyla da gol arayan takımın çabası yine sonuçsuz kaldı. 39.dakikada orta sahada baskı uygulayan Lüleburgazspor’da Serhat, rakibinden topu kaptı ve sol kanatta bomboş durumda olan Berkcan’a pasını verdi. Berkcan’ın vuruşunda top direğin yanından dışarı çıktı. 42.dakikada Lüleburgazspor’da Emrah, rakibiyle girdiği mücadelede bir sakatlık geçirdi ve oyuna devam edemedi. İlk yarıda etkili bir oyun ortaya koyan Lüleburgazspor, aradığı golü bir türlü bulamayınca mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.
 

LÜLEBURGAZ BASKISINI ARTIRDI

İkinci yarıya etkili başlayan takım Bağcılarspor oldu. Maçtaki tek ve en net gol pozisyonunu, 47.dakikada Burak ile yakaladı. Burak’ın ceza sahası içinde sert vuruşunda kaleci Serkan topu yumrukladı ve önemli bir kurtarışa imza attı.İkinci yarıda Lüleburgazspor ilk yarıya oranla etkisiz kaldı. İkinci yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 70.dakikada Uğur’un ceza sahası dışından sert şutunda top az farkla dışarı çıktı.Son 15 dakikaya girilirken Lüleburgazspor, baskısını arttırdı.82.dakikada kontra atak yakalayan Bağcılarspor, Burak ile mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.
 

ALTIN DEĞERİNDE ÜÇ PUAN ALDI

85.dakikada Lüleburgazspor’da Uğur’un ortasında kafayı vuran Ömer, topu kalecinin üstüne nişanladı. Son dakikalara girilirken Lüleburgazspor galibiyeti ne kadar istediğini gösterdi ve etkili ataklarını sürdürdü. Aradığı golü, maçın 4’ncü uzatma dakikasında Onurhan’ın ceza sahası içinden vuruşuyla buldu ve maçta 1-0 öne geçti. Golden sonra büyük sevinç yaşayan oyuncular bu sevinci taraftarlarıyla paylaştı. Maçın başından itibaren üstün bir oyun ortaya koyan Lüleburgazspor, maçtan 1-0 galip ayrıldı ve altın değerindeki 3 puanın sahibi oldu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10