“Kimin Trakya düşmanı olduğunu herkes gördü! “

Hafta sonunda Bölgesel Amatör Lig 24.haftasında evinde lider Tuzlaspor ile golsüz berabere kalan Çerkezköyspor’da Başkan Ahmet Kokmaz basın toplantısı düzenledi. Tuzlaspor karşılaşmasında müthiş bir

9.04.2013 19:19:00 0
“Kimin Trakya düşmanı olduğunu herkes gördü! “

Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz haftalık düzenlediği basın toplantısında Tuzlaspor maçını değerlendirdi.

 

“ŞAİBEYE İZİN VERMEDİK”

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, Kulüp menejeri Ergun Uncuoğulları ile kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Saat 11.00’de başlayan toplantıda Tuzlaspor maçını değerlendiren Korkmaz “ Haftalardır herkesin merakla beklediği Tuzlaspor karşılaşmasını geride bıraktık. Bu hafta Tuzlaspor karşılaşmasında tüm gözler bizim üzerimizdeydi. Herkes öküz altında buzağı aramaya çalıştı. Bizlerde hem takım hem de kulüp olarak stres altındaydık. Allaha şükür hiçbir şaibeye izin vermeden aslanlar gibi mücadele ederek karşılaşmadan 1 puanla ayrılmayı başardık” diye konuştu.
 

OYUNCULARINI TEBRİK ETTİ

Karşılaşmada üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu ifade eden Korkamz “ Takımımız biraz geçte olsa Tuzlaspor’a gücünü göstermiştir. 3.Lig’e çıkan takımın oynadığı futbol ile düşmemek için oynayan takımın futbolunu herkes seyretmiş oldu. Bu karşılaşmada başta futbolcu arkadaşlarımı sergiledikleri üstün mücadeleden dolayı ve bizleri hiçbir zan altında bırakmadıkları için hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Oyuncu kardeşlerimiz üstlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirmişlerdir. Tribünleri hınca hınç dolduran ve maç boyunca susmadan bizleri destekleyen taraftarlarımıza da kulübümüz ve Çerkezköyspor adına yürekten teşekkür ediyorum. Kalan maçlarda ve son oynayacağımız Çorlu Gençlerbirliği final maçında da aynı coşkuyla bizlere destek olmalarını istiyoruz” diye konuştu.
 

PROTOKOL’E TEŞEKKÜR ETTİ

Karşılaşmaya gelen protokol üyelerine teşekkür eden Korkmaz “ Karşılaşmayı izlemeye gelen Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak’a teşekkür ediyorum” dedi.
 

“BEN HERKESTEN FAZLA ÇERKEZKÖY’LÜ VE TRAKYALIYIM”

Ligin kalan iki haftasında şampiyonunun yüzde 90 belirlendiğini belirten Korkmaz “ Bu haftadan sonra 3.lige çıkacak takım hemen hemen beli olmuş oldu. Bizim bu hafta Tuzlaspor’dan puan almamıza rağmen, Tekirdağ’ın da Edirne Gençlikspor karşısında puan kaybetmesi Tuzlaspor takımına avantaj sağlamış oldu. Ligin ilk devresinde kendi evimizde konuk ettiğimiz Tekirdağspor maçında yaşanan üzücü olaylar nedeniyle beni Tekirdağ ve Trakya düşmanı ilan etmişlerdi. Tekirdağ’da oynanan karşılaşmada da kendisini bilmez kişiler bana çirkin söylemlerde bulunmuştu. Bu olayları sineme çektim ve asla kin beslemedim. Kimse unutmasın ki ben herkesten daha fazla Çerkezköylü ve Trakyalıyım. Bunun ispatı da 3 sezondur gecemi gündüzüme katıp, maddi manevi yıpranıp Çerkezköyspor için mücadele etmemdir” dedi.
 

“EN BÜYÜK DÜŞMANLIĞI ONLAR GÖSTERDİLER”

Her zaman Trakya takımlarına saygısı olduğunu ifade eden Korkmaz “ Benim içinde Trakya düşmanlığı olsa gider Erzurumspor’a hizmet ederdim. Bu haftaki maçlardan sonra kimin Trakya dostu ve düşmanı olduğu ortaya çıkmış oldu. Sözüm ona Trakya’dan bir kulüp başkanı oynadığımız bir maçta Trakya takımları birbirine destek olmalı, Trakya’dan bir takımın 3.lige çıkması gerektiğini söylemesi, üçüncü lige biz çıkamazsak bile Tekirdağ çıksın demiştir. Bu hafta o kişinin söyledikleri ise sadece dilde ve siyasi bir düşünceymiş. Trakya ya en büyük düşmanlığı onlar gösterdiler. Biz sezon başından beri Çerkezköyspor için mücadele ederek kendi hesaplarımızı yaptık. Biz kimsenin maşası olmadık. Bu haftada kendimiz, onurumuz ve şerefimizi terimizin sonuna kadar verdik. Allaha şükürler olsun tüm söylentilere futbolcularımız gerekli cevabı verdi. Önümüzde Suadiye maçı var ve bu sezonun son deplasman karşılaşması olacak. O maçtan da 3 puanla dönüp Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasına çıkacağız. Daha sonra ise büyük ihtimalle Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Çorlu Gençlerbirliği ile playoff maçına hazırlanacağız. Final maçını da atlatıp önümüzdeki sezon tekrar BAL liginde mücadele etmeye devam edeceğiz”
 

“İNŞALLAH GEREKEN DESTEK VERİLİR”

Mayıs ayında kongreye gideceklerini bir kez daha ifade eden Korkmaz “ Yapılacak kongre inşallah herkese hayırlı olur ve iyi bir yönetim gelir. Çerkezköyspor’un sağlam bir yönetim ile artık profesyonel ligde yer alması gerekiyor. İnşallah gerek Çerkezköy Belediyesi’nden gerekse Organize Sanayi Bölgesi’nden gereken destek verilip güçlü bir yönetimle birleşerek Çerkezköyspor hak ettiği yere gelir” dedi.
 

STATIN PROJESİ HAZIR

Çerkezköy Stadyumunun en kısa zamanda ilçeye kazandırılacağını ifade eden Korkmaz “ Belediye başkanımız Ali Ertem’le yapmış olduğumuz görüşmelerden sonra yeni stadın en kısa zamanda yapılacağı, projesinin bittiği ve projenin Gençlikspor Müdürlüğüne teslim edildiği ifade etti. Projenin onaylanmasının ardından da çalışmalara en kısa zamanda başlanacağını Belediye Başkanımız bize söyledi. Yeni stat yapıldıktan sonra tüm sorunlar çözülecek ve insanlar artık Kapaklı’ya değil Çerkezköy’de gönül rahatlığı içine karşılaşmaları izleyebilecekler” diye konuştu.
 

Haber/Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10