Türkiye Şampiyonası için destek istiyoruz

Yıldızlar kategorisinde Bursa ve Giresun’da düzenlenen bölge şampiyonasında birinci olan Nurullah Narin Ortaokulu Halk Oyunları ve Basketbol Takımı oyuncuları Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ah

Çerkezköy 10.04.2013 20:05:00 0
Türkiye Şampiyonası için destek istiyoruz

 ZİYARET DÜZENLEDİ

Dün saat 15.00’da gerçekleşen ziyarete Okul Müdürü Yılmaz Kırmızıgül, Beden Eğitimi Öğretmenleri Serhat Ataman, Ercan Çete ve öğrenciler katıldı. Ziyarette konuşan Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Yılmaz Kırmızıgül “Yıllardan beri okullarımızda sıkıntılarımız oluyordu. Beden öğretmenleri çoğunluk olarak öğrencilere derslerde egzersiz hareketleri yaptırıyorlar. Okulumuza bu yıl başlayan Serhat hocamız öğrencilerimizi halk oyunlarına çok iyi hazırladı ve öğrencilerimiz Tekirdağ il birincisi olarak gittiğimiz bölge şampiyonasında Horon’da şampiyon oldu” diye konuştu.
 

BASKETBOL TAKIMINI DA KUTLADI

Yıldız Basketbol Takımı’nın da Bölge şampiyonu olduğunu anımsatan Kırmızıgül “Okulumuzun başarıları peş peşe geldi. Basketbol kategorisinde de ilçemiz ilk olarak Tekirdağ Yıldızlar Kategorisi’nde il birincisi oldu. Ardından ise Bursa’da düzenlenen bölge şampiyonasında ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil ederek bölge şampiyonu olup Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı” dedi.
 

“SPONSOR DESTEĞİ İSTEDİLER”

Okula maddi ve manevi destek sağlayanlara teşekkür eden Kırmızıgül “Bizlere maddi destek sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e, manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Hamdi Zenginal’a, formamızı yaptıran Hakan Plastik’e teşekkür ediyoruz. Başarı, organizasyonla yapıldığı zaman her zaman yakalanıyor. Bu başarı çocuklarımızın başarısıdır. Çocuklarımız halk oyunları kostümlerini Serhat hocamızın tanıdıklarından almışlardı. Bu yönden Türkiye şampiyonasında halk oyunları kıyafeti eksikliğimiz var. Bu anlamda okul olarak bir sponsora ihtiyacımız var. Öğrencilerimize alınacak yeni kostümlerle birlikte Türkiye şampiyonasından Çerkezköy’e başarı ile dönmek istiyoruz” dedi.
 

BAŞARILAR DİLEDİ

Öğrencileri başarısından dolayı kutlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal “İlçemiz halk oyunlarında ve basketbol kategorisinde böyle bir başarı daha önce yaşamamıştı. Bundan sonra bütün okullarımızdan böyle başarılar bekliyoruz. Çocuklarımızı kutluyor ve Türkiye şampiyonasında da başarı ile ilçemizi temsil edeceklerini düşünüyorum. Böyle etkinlikleri öğrencilerimize teşvik ederek ders dışında kafasını gereksiz teknoloji oyunlarından arındırıp spora yönlendiriyorsunuz. Çocuklarımızın en büyük problemi olan  gayri ahlaki yerlere girdiği bu günlerde sosyal ve kültürel alanlara teşvik ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLİYORLAR

Yakalanan başarının Çerkezköy’e yakıştığını belirten Beden Öğretmeni Serhat Ataman “Okulumuz Giresun’da 5-6 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen grup müsabakalarında yıldızlar düzenlemede horon ile şampiyon oldu. Haziran ayında ise Türkiye şampiyonasında ilk üçü hedefliyoruz” dedi. Basketbol’da il birincisi olarak katıldıkları bölge şampiyonasından başarı ile döndüklerini belirten Beden Öğretmeni Ercan Çete “Yıldız Kızlar Basketbol Takımımız Tekirdağ şampiyonu olduktan sonra Bursa’da 19-22 Mart tarihleri arasında düzenlenen bölge şampiyonasını grup birincisi olarak tamamladık. Zonguldak’ta 25-28 Nisan tarihleri arasında yarı finallere çıkacağız. Yarı finale ise 32 takım katılacak. Bu 32 takım arasında yapılacak elemelerde iki takım Türkiye finallerine katılacak” ifadesini kullandı.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10