Kapaklı Sitespor’dan gururlandıran başarı

5-7 Nisan tarihleri arasında İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenen 4.Dünya Shotokan Karate Şampiyonası'na (WSKU) 14 sporcu ile katılan Kapaklı Sitespor Karate Takımı 12-13 yaş kategorisinde Kata?

11.04.2013 09:48:00 0
Kapaklı Sitespor’dan gururlandıran başarı

 Çerkezköy Haber- İlçemizi İstanbul’da düzenlenen Karate Şampiyonası’nda temsil eden Kapaklı Sitespor Karate Takımı büyük başarıya imza attı.


7 KATEGORİDE DÜNYA ŞAMPİYONU
Sitespor Karate Takımının 5-7 Nisan tarihleri arasında İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenen 4.Dünya Shotokan Karate Şampiyonası'na (WSKU) 14 sporcu ile katıldığını belirten Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “Turnuvada sporcularımız çok başarılı maçlar çıkardılar. 18 Yaş ve üzeri kata yarışmalarında Sabri Kıroğlu, Kadir Taç ve Emre Öztürk, Veteran kategorisinde Murat Kıroğlu, Doğan Arslan, Sami Yeşilbaş, 16-17 yaş ferdi kategorisinde Fatih Selman dünya şampiyonu oldu. Ayrıca 16-17 Yaş Takım Kata müsabakalarında Ali Osman Yılmaz, Gürkan Yeşilbaş, Oğuzhan Ay, 18 yaş üzeri ferdi kategorisinde Sabri Kıroğlu ve 35-40 yaş ferdi kategorisinde Murat Kıroğlu ise final müsabakalarını kaybederek dünya ikincisi oldular. 16-17 yaş ferdi kategorisinde Lütfullah Teber, 6-17 yaş kategorisinde Fatih Selman, Lütfü Teber, Yavuz Selim Oruç, 12-13 yaş kata kategorisinde Ahmet Bolat, Yusuf Kara ve Hamza Levent ise ilçemize dünya üçüncülüğünü getirdiler” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ
Oyuncuların yakalamış olduğu başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Karamehmetoğlu “ 4th World Shotokan Karate Championships turnuvasında kısıtlı imkanlarına rağmen Dünya Şampiyonlukları ve dereceleri elde eden , bayrağımızı gururla kürsüde bir çok kez dalgalandıran Sitespor Karate Takımı antrenörü Murat Kıroğlu’na ve  tüm sporcularımıza teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

“BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİK”
Türk Tekstil Vakfı Tekstil Teknolojisi Alan Şefi ve Sitespor Karate Takımı Antrenörü Murat Kıroğlu’da yakalanan başarının tesadüf olmadığını belirterek “35-40 yaş ferdi katada müsabakalarında ilk turda Cezayir’li rakibimi 5-0, ikinci turda Kırgız rakibimi 5-0 yendikten sonra yarı final müsabakasında Ukrayna’lı rakibimi 4-1 mağlup ederek finale çıktım. Finalde İtalyan rakibime şansız bir şekilde mağlup olarak bu kategoride ikinci oldum. Veteran Takım Katada yarışamaya devam ederek takım arkadaşlarımla birlikte Yunanistan takımıyla final yapıp Dünya şampiyonu olmayı başardık” diye konuştu.

“HAK ETTİĞİ YERE ULAŞACAKTIR”
Kendilerini destekleyen herkese teşekkür eden Kıroğlu “ Bizlere güvenerek desteklerini esirgemeyen Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi. Türk karatesinin göreceği desteklerle ulaşabileceği çok güzel yerler olacağını aslında Türkiye’de bu sporu yapan birçok yetenekli gencin keşfedilmeyi beklediği belirten Kıroğlu “ kulüplerin destekleriyle Türk Karatesi hak ettiği yerlere ulaşacaktır” diye konuştu. 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10