ÇTSO Lisesi’nde hedef 3.Lig

Deplasmanlı Bayanlar Voleybol Ligi A Grubu’nu yenilgisiz tamamlayarak 3.Lig terfi müsabakalarına katılmaya hak kazanan ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı 13-16 Nisan tarihleri arasında Bursa Gemlik’te düzenlenecek ele

8.04.2013 11:15:00 0
ÇTSO Lisesi’nde hedef  3.Lig

 Çerkezköy Haber - Deplasmanlı Bayanlar Voleybol Ligi’nde ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı 3.Lige hazırlanıyor.


GRUBU BELLİ OLDU
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı büyük bir başarıya imza atarak Bursa’da yapılacak olan 3. Lige yükselme maçlarına katılacak. Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi A Grubu’nda oynadığı 6 karşılaşmadan da 3-0’lık galibiyet ile ayrılarak 3.Lig terfi müsabakalarına katılmaya hak kazanan temsilcimiz ÇTSO Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı’nda tek hedef 3.Lig’e çıkmak. 13-16 Nisan tarihleri arasında Bursa Gemlik’te ki grupta mücadele edecek olan temsilcimizin grubundaki rakipleri de belli oldu. 48 takımın 6 grupta mücadele edeceği elemelerde temsilcimiz İstanbul Bahçelievler Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, İstanbul Haydarpaşaspor Bayan Voleybol Takımı ve Kırklareli Fen Bilimleri Bayan Voleybol Takımı ile grup birinciliği için mücadele edecek.

48 TAKIM 3 LİGE YÜKSELMEK İÇİN MÜCADELE VERECEK
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı’nın da yer aldığı Türkiye Kadınlar Voleybol 3. Ligi’ne yükselme müsabakalarında,  liglerinde başarılı olan 48 takım, toplam 6 grupta 3. Lige yükselme maçları heyecanını yaşayacak.Gruplarında ilk sırayı alacak 6 takım çapraz eşleşmelerin ardından oynayacağı eleme müsabakası sonucunda 3 takım Türkiye Kadınlar Voleybol 3. Ligi’ne yükselecek.

6 ÖĞRENCİMİZ VAR
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı olarak büyük hedeflerinin olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı ve Okul Müdürü Mustafa Türk “ 12 kişilik kafilenin altısını bizim okulumuzda okuyan öğrencilerimiz oluşturuyor. Kulübümüzü kurmakta ki amacımız kendi öğrencilerimize şans vermek ve gelişmelerini sağlamaktı. Genç Takımımız Tekirdağ’da gerçekleşen turnuvada ikinci oldu” dedi.

SPONSORLARA TEŞEKKÜR ETTİ
3.Lig yolunda transfer çalışmaları da gerçekleştirdiklerini ifade eden Türk “ 9 kişilik oyuncu kadromuza üç transfer gerçekleştirdik. Galatasaray’ın alt yapısından yetişen ve Ataşehir Belediyespor’un pasör oyuncusu Burcu Cemali, Maltepe Yalıspor’dan smaçör Gülsüm Can, Es Voleybol Takımının smaçör oyuncusu Müge Uzer’i kadromuza kattık. Takım olarak hedefimiz üçüncü lige çıkmaktır. Bizlere bu transferde yardımcı olan Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e, Ticaret ve Sanayi Odası’na, Pera Pastanesine ve Yurt Turizm’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“SPOR BRANŞLARINI ARTIRMAK İSTİYORUZ”
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Kulübü olarak sadece Voleybol branşında başarı beklemediklerini belirten Türk “ Kulüp olarak sadece voleybol’da değil, halk oyunları, masa tenisi, boks gibi diğer spor dallarının temsil edilmesini ve halk tarafından sevilmesini sağlamak istiyoruz. Sporun her dalında Çerkezköy’ün temsil edilmesini istiyoruz. Yakın zaman içinde kros ve atletizm branşlarını da açmayı düşünüyoruz” dedi.

“GRUPTAN ÇIKMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”
Yaptıkları takviyelerle birlikte üçüncü lig için güçlü bir kadro kurduklarını ifade eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Kürşat Kayayurt “ Grubumuzda İstanbul Bahçelievler Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, İstanbul Haydarpaşaspor Bayan Voleybol Takımı ve Kırklareli Fen Bilimleri Bayan Voleybol Takımı yer alıyor. Bursa’da yapılacak karşılaşmalardan galibiyet ile ayrılıp gruptan lider olarak çıkmayı hedefliyoruz. Bursa’ya ise 12 Nisan Cuma günü yola çıkacağız” diye konuştu.

BAŞARILAR DİLEDİ
Okul olarak 3.Lige kenetlendiklerini belirten ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı Yöneticisi Süleyman Özoğul” Kulübümüz 2012 yılında kurulmuş olup, öğretmen arkadaşlarımız ile birlikte bu başarı için yola çıktık. Bu işte maddi beklentimiz olmadığı gibi bizlerde kulübümüz için takviyelerde yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Üçüncü lig yolunda bütün takımımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10