Zorlu karşılaşmadan galip çıkmadı 1-1

Tekirdağ Süper Amatör Lig 17.hafta karşılaşmasında orta sıralarda bulunan Veliköyspor şampiyonluk isteyen Velimeşe Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında mağlup duruma düşmesi

11.04.2013 17:45:00 0
Zorlu karşılaşmadan galip çıkmadı 1-1

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Ligde temsilcilerimizden Veliköyspor haftayı bir puan ile tamamladı.

 

VELİMEŞE ETKİLİ BAŞLADI

Süper Amatör Lig 17.hafta karşılaşmasında şampiyonluk iddiası bulunan Velimeşe Belediyespor ile haftaya dördüncü sırada giren temsilcimiz Veliköyspor Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda karşı karşıya geldi. Pazar günü saat 15.00’de oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında rüzgarı arkasına alan Velimeşe Belediyespor etkili hücumlarla Veliköyspor kalesine yüklendi. Ancak savunmayı ilk plana alan temsilcimiz Veliköyspor ilk dakikalarda gelişen Velimeşe Belediyespor ataklarında hata yapmamaya çalıştı.
 

ERAY TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ

İlerleyen dakikalara doğru rakip kalede etkili hücumlar geliştiren ev sahibi ekip Velimeşe Belediyespor Eray’ın ayağından bulduğu golle öne geçti. Karşılaşmada iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen rakibinin gelen golü ile tekrar toparlanan temsilcimiz Veliköyspor ilk devrenin kalan dakikalarında beraberlik için yüklendi. Rakip kalede etkili olmaya çalışan temsilcimiz Veliköyspor arzuladığı beraberlik golünü bulmakta zorlandı.
 

BERABERLİK SİNAN İLE GELDİ

Veliköyspor geliştirdiği ataklarda beraberlik golünü bulamazken, ataklarını sıklaştırdı. İleri de Sinan ve Gökhan ile gol arayan Veliköyspor defansında ise açıklar vermemeye çalıştı. İlk devrenin sonlarına doğru, Veliköyspor beraberlik golünü buldu. Kendi yarı alanından çabuk çıkan Veliköyspor Velimeşe Belediyespor’u kendi yarı alanında az adamla yakaladı. Sinan  şık bir golle takımının beraberlik golünü kaydetti. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı ve ilk devre 1-1 sona erdi.
 

BİR PUANLA AYRILDI

İlk devresi karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona eren karşılaşmanın ikinci devresinde de çekişme devam etti. Her iki takımda karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak için büyük özveri gösterdi. İlerleyen dakikalara doğru Veliköyspor kalesini abluka altına alan Velimeşe Belediyespor şampiyonlukta iddialı olmak için galibiyet golünü var gücüyle alıştı. Sağlı sollu gelişen Velimeşe Belediyespor ataklarında Veliköyspor kaleci Semih kalesinde devleşti. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada 1-1’lik eşitlik ile tamamlandı. Velimeşe Belediyespor bu beraberlik ile 32 puanda kalarak şampiyonluk yarışından tamamen koparken, Veliköyspor ise puanını 25 yaptı.
 

“İYİ MÜCADELE SERGİLEDİK”

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı “ Velimeşe Belediyespor ile zorlu bir karşılaşmaya çıktık. Maçın başında mağlup duruma düşmemize rağmen oyunda hemen hakimiyeti elimize almayı bildik. İlerleyen dakikalarda Sinan’ın ayağından bulduğumuz golle skoru eşitledik. Karşılaşmanın ikinci devresinde özellikle Velimeşe Belediyespor galibiyet için bastırsa da savunmada hata yapmadık. Kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koyduk. Karşılaşmadan da bir puan ile ayrıldığımız için memnunuz. Velimeşe Belediyespor’a kalan haftalarda başarılar diliyoruz” dedi.
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10