Kutlu Doğum Haftası kutlanıyor

Karaağaç'ta bulunan Merhume Dilber Bozan Kuran Kursu'nun düzenlediği Kurlu Doğum Haftası etkinliği Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel ve Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin’in katılımıy

Kapaklı 11.04.2013 17:51:00 0
Kutlu Doğum Haftası kutlanıyor

 BU SENEKİ TEMA İNSAN ONURU

Programda konuşan Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Kuran Kursu hocası Remziye Çetin, cami derneği ve kursiyerlere teşekkür etti. Bu seneki kutlu doğum programının temasının ‘insanlık onuru’ olduğunu ifade eden Yücel “İnsanlar Allah’ın kendilerine verdiği bu onur ve şerefe layık ahlaka bürünürler, bunun yolu da birbirimizi sevmekten geçer. Sevgili Peygamberimiz (SAV) buyuruyor ki birbirinizi sevin, birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız, iman etmedikçe de cennete giremezsiniz. Bugün burada olan herkesin birbirini sevenlerden olması insana yakışan onuru koruyabilmesi dileğiyle kutlu doğum haftanızı en içten dileklerimle kutluyor, ayrıca 16 Nisan salı günü saat 17:00'da Karaağaç İlköğretim Okulunda düzenleyeceğimiz Kutlu Doğum programımıza hepinizi davet ediyorum” dedi.
 

GÜL DAĞITILDI

Yapılan programda Kuranı Kerim tilaveti, kursiyerlerin ilahi ve kasideler okunduması, günün anlam ve önemine binaen konuşmalar yapıldı, program sonunda kursiyerler tarafından yapılan aşureler dağıtıldı. Programda Karaağaç Belediyesi tarafından gül ve kitap dağıtımı yapıldı.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10