Çalışmalar 13 Mayıs’a yetiştirilecek

İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi’nde ve Çerkezköy Engelli Bakım ve Konaklama Merkezi’nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal

Çerkezköy 11.04.2013 17:51:00 0
Çalışmalar 13 Mayıs’a yetiştirilecek

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, dün ilçenin çeşitli noktalarında  belediye tarafından yaptırılan çalışmaları yerinde inceledi.

 

DEŞARJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş’ün gerçekleştirdiği incelemelerde Harita Mühendisi Ersan Bahtiyar ve Yol Bakım Sorumlusu İbrahim Toptaş da hazır bulundu. Kemal Gümüş ve beraberindekiler ilk olarak İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi’ndeki çalışmaları inceledi. Kemal Gümüş, İstasyon Mahallesi Dinarsu Kooperatif evlerinin olduğu bölgedeki su-kanal hatlarının Hikmet Uğraş Caddesi ve demiryolu’ndan geçirilerek Çorlu seresine deşarjı çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
 

1 AY İÇİNDE TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR

Su-kanal hattı deşarj çalışmalarının tamamlandığı noktalarda, yol dolgu ve istinat duvarı yapım çalışmalarının gerçekleştirildiğini ifade eden Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, tüm bu çalışmaların 1 ay içinde tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti. Kemal Gümüş, çalışmaların tamamlanmasının ardından, Hikmet Uğraş Caddesi demirli beton yol çalışmalarının başlamasının planlandığını ifade etti.
 

BİNA İÇİ ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ve beraberindekiler, Hikmet Uğraş Caddesi’ndeki incelemelerin ardından Çerkezköy Engelli Bakım ve Konaklama Merkezi’ne geçerek çalışmalar kapsamında gelinen son durum hakkında bilgi aldı. Çerkezköy Engelli Bakım ve Konaklama Merkezi’nin bina içi çalışmalarının tamamlandığını dile getiren Kemal Gümüş, “Binanın asansör yeri de hazırlandı. Birkaç gün için de asansörü de takılacak” dedi.
 

AÇILIŞ 13 MAYIS’TA

Çerkezköy Engelli Bakım ve Konaklama Merkezi’nin açılışının 13 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirileceğini söyleyen Kemal Gümüş, “O zamana kadar buranın çevre düzenleme ve yol yapım çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Merkezin bahçesinde oturma alanları ve çay bahçesi de olacak. Burada ayrıca ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları da gerçekleştirilecek” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10