“Elimizi taşın altına koymaya geldik”

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Teşkilatına yeni katılımlar oldu. BSH’ta çalışan 50 kişilik grup dün yapılan törenle MHP saflarına katıldı.

Çerkezköy 11.04.2013 19:42:00 0
“Elimizi taşın altına koymaya geldik”

 Çerkezköy Haber  - Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatına katılımlar sürüyor. Dün saat 17.00’da 50 kişilik grup teşkilat binasında yapılan törenle partiye katıldı. Törende konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel kendilerini partilerinin safları arasında görmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti. Katılımcı grubun bayan üyesi İlçe Başkanı Koray Önsel’e çiçek takdim etti.  BSH çalışanlarından Soner Aslan da MHP saflarında olmaktan gurur duyduklarını belirterek “Bizden biri olan Adnan Akan’ın yönetiminizde olması, bizlerin de yanınızda olmamız yönünde bir karar almamızda etkili oldu. Yeni yönetimin her sorumluluğuna ortak olmaya, elimizi taşın altına sokmaya geldik. MHP camiasına mensup olmak bizim için onurdur, şereftir” dedi.

 

DURUŞUNUZ FARKLI

Partiye katılanlardan Suat Karataş da sorumlu bir vatandaş olarak hem işçi hem de sivil toplum örgütüne mensup olmak düşüncesiyle MHP saflarında yer almanın onurunu yaşadıklarını ifade ederek “Takip ettiğim kadarıyla diğer siyasi partilerin işçi sınıfıyla o derece irtibatları bulunmuyor. Sizin farklı duruşunuz, yanınızda olmamızı gerektirdi. Elimizden gelen her hizmeti yapmayı amaçladık. İnşallah bizimde çalışmalarınıza bir katkımız olur” dedi.
 

SIKINTILI SÜREÇTEYİZ

Partiye katılım töreninde konuşan İlçe Başkanı Koray Önsel, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten kurtulmasının ancak birlik ve beraberlik sonucunda sağlanabileceğine vurgu yaparak “Sizlerin partimize katılımından ziyadesiyle memnun olduk.  Bir ve bütün olmak zorundayız. Saflarımızı sık tutarak zorlukların üstesinden gelmeliyiz. Saflarımızı sıkı tutarsak hainler aramıza giremezler. Bunu ancak el ele tutup omuz omuza verebilirsek başarmamız mümkün olabilir” dedi.
 

TÜRKLÜĞÜN MUHASEBESİ YAPILIYOR

Ülkemizde bu güne kadar olmayan anormalliklerin yaşanmaya başladığını ifade eden Önsel “Artık ülkemizde Türklüğün muhasebesi dahi yapılmaya başlanmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ibaresinin silinmeye çalışılması, bu anormalliklerin yalnızca bir tanesidir. Bu gibi dokunulmaması gereken hususların söz konusu dahi edilmemesi için bir ve bütün olmak zorundayız. Ferdi hareketlerle bir şeyleri başarabilmek imkânsız. Partimize sürekli katılımlar olmaktadır. Bu bizleri sevindiriyor” diye konuştu.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10