Süper Lig’te kritik son hafta

Süper Amatör Lig’de sezon bu hafta oynanacak olan karşılaşmaların ardından tamamlanacak. Ligde ölüm kalım maçına çıkacak Sitespor Mustafa Uğraş Stadyumu’nda Şarköyspor’u konuk edecek. Sites

12.04.2013 17:43:00 0
Süper Lig’te kritik son hafta

 Çerkezköy Haber - Süper Amatör Lig’de temsilcilerimiz bu hafta son karşılaşmalarına çıkacaklar.

 

SİTESPOR GALİBİYET İSTİYOR

Süper Amatör Lig’de 18.hafta bugün oynanacak beş karşılaşma ile tamamlanacak. Haftaya 14 puanla son sırada giren Sitespor Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü ligde iddiası bulunmayan Şarköyspor’u konuk edecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise 13.00’de başlayacak. Sitespor’un ligde kalması için Şarköyspor karşısında alacağı galibiyet yeterli olmayacak. Sitespor’un ligde kalabilmesi için Çorlu Sanayispor’un ve Ulaş Belediyespor’un puan kaybetmeleri gerekecek.
 

“ZORLU KARŞILAŞMAYA ÇIKACAĞIZ”

Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu Şarköyspor karşısında üç puan için ellerinden gelen mücadeleyi sergileyeceklerini belirterek “ Ligin son hafta karşılaşmasında Şarköyspor ile karşı karşıya geleceğiz. Ligde kalmak için bu karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak yetmiyor. Rakiplerimizde sezonun son haftasında zorlu karşılaşmalara çıkacaklar. Şarköyspor’u mağlup ederek Ulaş Belediyespor ile Çorlu Sanayispor’un puan kaybetmelerini bekleyeceğiz” dedi.
 

ULAŞ İÇİN ÖNEMLİ KARŞILAŞMA

Haftanın en önemli karşılaşmasında ise Çorluspor ile Ulaş Belediyespor General Basri Saran Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Haftaya 18 puanla giren Çorluspor Ulaş Belediyespor karşısında bir puan aldığı takdirde ligde kalacak. Ancak karşılaşmayı Ulaş Belediyespor’un kazanması sonucu Çorlu Sanayispor’un da deplasmanda Marmaracıkspor’u yendiği zaman lige Çorluspor veda edecek. General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.
 

ÇORLU SANAYİSPOR RAHAT DEĞİL

Ligde düşme potasında ağırlığını hisseden Çorlu Sanayispor ise ligde rahat konumda bulunan Marmaracıkspor’a konuk olacak. Bu karşılaşmada Çorlu Sanayispor’un galibiyet ile ayrılması sonucu hiçbir sonuca bakmaksızın ligde kalacak. Çorlu Sanayispor bu karşılaşmadan beraberlik yada mağlubiyet ile ayrıldığı takdirde kulağını Çorluspor ile Ulaş Belediyespor karşılaşmadan gelecek sonuca bakacak. Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma da aynı saatte oynanacak.
 

VELİKÖYSPOR TARAFTARI ÖNÜNDE

Ligde mücadele eden temsilcilerimizden Veliköyspor ise ligin son hafta karşılaşmasında taraftarına veda edecek. Evinde Velimeşe Belediyespor’u konuk edecek Veliköyspor sezonu galibiyet ile kapatmak istiyor. Velimeşe Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada 13.00’de başlayacak.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10