ÇTSO Lisesi galibiyet ile başladı

Aroma Bayanlar Voleybol Ligi 3’lige terfi maçlarına çıkan temsilcimiz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı ilk karşılaşmasında Kırklareli Fen Bilimleri Koleji Bayanlar Voleybol Ta

14.04.2013 15:03:00 0
ÇTSO Lisesi galibiyet ile başladı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı playoff’larda ilk karşılaşmasını rahat kazandı.

 

MAÇA ETKİLİ BAŞLADI

Cumartesi günü Gemlik’te oynanan karşılaşmaya Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayanlar Voleybol Takımı Sinem, Burcu, Gülsüm, Müge, Tuğçe Arkan, Ezgin ilk altısı ile çıktı. Bu yıl üçüncü lig hedefi ile yola çıkan temsilcimiz maça çok etkili başladı. İlk setin ilk bölümlerinde Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı rakibi karşısında üst üste sayılar bularak rakibine ağırlığını hissettirdi. Arka arkaya sayılar bularak moral bulan temsilcimiz rakibine ise kolay sayı şansı tanımadı. İlk teknik molaya önde giren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı ilk teknik molanın ardında da üstünlüğünü sürdürdü.
 

FARK AÇILDI

Kırklareli Fen Bilimleri Koleji Bayan Voleybol Takımı ise temsilcimizin etkili oyunu karşısında çaresiz kaldı. ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı’nın hatalarından sayılar bulmaya çalışan Kırklareli Fen Bilimleri Koleji Bayan Voleybol Takımı setin ortalarına doğru farkı iki sayıya kadar indirdi. Çabuk toparlanan ve Tuğçe ve Burcu ikilisi ile sayılar bulan temsilcimiz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı bu teknik molayı da 16-10’luk üstünlük ile tamamladı.
 

İLK SETİ RAHAT KAZANDI 

Kırklareli Fen Bilimleri Koleji Bayan Voleybol Takımı güçlü rakibi karşısında sayı bulmakta zorlandı. Rakibi karşısında etkili oyuncuları ile file üstünde sayılar bulmaya devam eden temsilcimiz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı setin kalan bölümlerine rahat girdi. 20’li sayılarda farkı açmayı bilen temsilcimiz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı seti 25-17 önde tamamlayarak karşılaşmada 1-0 öne geçti.
 

İKİNCİ SETTE BAŞA BAŞ BİR MÜCADELE

İlk seti 8 sayı farkla önde tamamlayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı ikinci sete moralli başladı. İlk sette olduğu gibi karşılaşmanın ikinci setin ilk bölümleri ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı’nın üstünlüğü ile sürdü. Müge, Gülsüm’ün etkili oyunu ile sayılar bulmaya devam eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı skoru 5-2 yaptı. Temsilcimize karşılık vermeye çalışan Kırklareli Fen Bilimleri Koleji Bayan Voleybol Takımı bulduğu üst üste sayılar ile farkı bir sayıya kadar indirdi. Burcu ile bir sayı daha bulan temsilcimiz ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı ikinci setinin ilk teknik molasına 8-6’lık üstünlük ile girdi.
 

OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPTU

İlk teknik molanın ardından Kırklareli Fen Bilimleri Koleji Bayan Voleybol Takımı aradakı skor farkını kapatmaya çalıştı. Arka arkaya hücumlardan sayılar bulan Kırklareli temsilcisi skoru eşitledi. Hücumda çok etkili bir mücadele sergileyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı setin ilerleyen dakikalarında file altında iyi bir mücadele örneği sergileyerek aradaki sayı farkını tekrar açtı. Üst üste sayılar bulan temsilcimiz karşısında Kırklareli Fen Bilimleri Koleji Bayan Voleybol Takımı oyun disiplininden koptu. Temsilcimiz ikinci teknik molayı da 16-10 önde tamamladı.
 

SETLERDE SKOR 2-0 OLDU

Setin ikinci teknik molasının ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı oyunda hakimiyeti eline tamamen aldı. Savunmada iyi bir mücadele sergileyen ve çıktığı hücumlardan boş dönmeyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi skor üstünlüğünü de elinde tuttu. Setin 20’li sayılarına Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı’nın 21-15’lik üstünlüğü ile girildi. Setin kalan bölümlerinde de etkinliğini sürdüren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi etkili oyuncuları ile buluğdu sayılarla seti 25-17 kazanarak setlerde durumu 2-0 yaptı.
 

FEN BİLİMLERİ OYUN YAPAMADI

Karşılaşmanın ilk iki setini çok rahat kazanan temsilcimiz bu sette de üstünlüğünü devam ettirdi. Karşılıklı sayılarla geçilen ilk bölümlerinde daha az hata yapan ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı üstünlüğü eline aldı. Kırklareli Fen Bilimleri Koleji Bayan Voleybol Takımı ise ilk iki sete nazaran iyi bir oyun ortaya koyamadı. Rakibin hücumda ve savunmada hatalarını değerlendiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı Karşılaşmanın üçüncü setinin ilk teknik molasını da 8-4 önde tamamladı.
 

ÇTSO LİSESİ İYİ ORGANİZE OLDU

İlk teknik molanın ardından etkili oyununu sürdüren ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı aradaki sayı farkını artırdı. İyi organize olamayan Kırklareli Fen Bilimleri Koleji Bayan Voleybol Takımı sayı bulmakta zorlandı. Üst üste sayılar bularak rakibinin direncini kıran temsilcimiz ÇTSO Lisesi Bayan Voleybol Takımı ikinci teknik molayı da 16-8’lik üstünlük ile tamamladı. Rakibinin hatalarını çok iyi değerlendiren temsilcimiz setin sonlarına doğru rahat girdi. Şans bulamayan oyuncularına yer veren temsilcimiz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Bayan Voleybol Takımı farkı açmasını bildi. 20’li sayılarda farkı çift hanelere çıkartan temsilcimiz bu seti de 25-12 kazanarak karşılaşmadan 3-0’lık üstünlük ile ayrılmasını bildi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10