Piknik alanı yenileniyor

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın ocak ayında gerçekleştirdiği Tepe Emlak Konutları Doğan Kıraathanesi ziyaretinde gündeme gelen piknik alanında yaşanan sorunlar çerçevesinde ÇerkezkÃ?

Çerkezköy 14.04.2013 15:06:00 0
Piknik alanı yenileniyor

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, geçtiğimiz gün Tepe Emlak Konutları mevkiinde bulunan Çerkezköy Belediyesi Piknik Alanı’nda incelemelerde bulundu.

 

“SİZİN OLANA SAHİP ÇIKMIYORSUNUZ” DEMİŞTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, ocak ayındaki ziyarette yaptığı konuşmada her yıl sezon öncesi belediye olarak piknik alanının yolundan elektriğine, masasından tuvaletlerine her türlü bakımının yapıldığını dile getirmişti. Piknik alanının belediye tarafından Orman İşleri Müdürlüğü’nden kiralandığını ve vatandaşların hizmetine sunulduğunu kaydeden Ertem, “Herhangi bir zorunluluğumuz olmamasına rağmen, vatandaşların ailesiyle piknik yapabilmeleri için burayı kiraladık. Her yıl buraya 100–150 adet masa gönderiyoruz. Burada masalara zarar geliyorsa bu biraz da vatandaşların mesuliyetsizliğindendir. Vatandaş olarak devletin, dolayısıyla sizin olan malzemelere sahip çıkmıyorsunuz” ifadelerini kullanmıştı.
 

YENİ MASALAR GELDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Tepe Emlak Konutları Doğan Kıraathanesi ziyaretin üzerinden yaklaşık 3 ay geçtikten sonra söylediği gibi, piknik alanının masalarını yeniledi.
Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, “piknik alanının içinde bulunan musluklar onarıldı. Bunun yanı sıra piknik alanı içindeki yürüyüş yolları da onarılıyor. Yeni masalar da geldi. Piknik alanının eskiyen ve kırılan masaları da yenilenecek” dedi. piknik alanına yeni oyun grubu ve spor grubunun konulduğunu ifade eden Kemal Gümüş, aynı zamanda piknik alanı içine ikinci bir çay bahçesinin açılacağını belirtti.
 

GÜVENLİK TEDBİRLERİ DE ALINDI

Çerkezköy Belediyesi piknik alanı içinde bulunan oyun grupları, spor grupları, masalar, çeşmeler ve diğer tüm malzemelerin korunması ve bölgede herhangi bir huzursuzluk yaşanmaması için de gerekli tedbirlerin alındığını kaydeden Kemal Gümüş, “15 Nisan itibari ile beş güvenlik görevlisi sabah saat 08.00’dan, gece 00.00’a kadar görev alacak” diye konuştu. 
 

Haber / Türker ÖZKAN

 "

0282 726 91 91
0282 747 65 10