Kültür Ateşi Şarköy'de yandı

Tekirdağ Belediye Konservatuarı tarafından organize edilen proje çerçevesinde her hafta bir ilçede gerçekleştirilen Kültür Ateşi Konser ve Gösterileri bu kez Şarköy’de düzenlendi.

Şarköy 17.04.2013 20:36:00 0
Kültür Ateşi Şarköy

 DİĞER İLÇELERDE DE DEVAM EDECEK

Şarköy Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen ve Şarköylü vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Tekirdağ Belediye Konservatuarı Kültür Ateşi Konser ve Gösterileri çerçevesinde oda orkestrası dinletisi, halk müziği dinletisi, enstrümantal ritim şov ve halk oyunları gösterileri sunuldu. Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Konservatuarı olarak kültür ve sanat etkinliklerini Tekirdağ il geneline yayma projesi kapsamında her hafta bir ilçede program düzenlediklerini belirterek, “Tekirdağ Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyoruz. Belediye Konservatuarımızın eğitmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan kültür ateşi programı çerçevesinde bu kez Şarköy’deyiz. Misafirperverliğiniz için siz Değerli Şarköylü vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Etkinliklerimiz diğer ilçelerimizde de devam edecek” dedi.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok da, etkinlik dolayısıyla Tekirdağ Belediyesi’ne ve Başkan Dalgıç’a teşekkür ederek Başkan Dalgıç ve Konservatuar Şefi Halil Yoruç’a çiçek takdim etti. Şarköy’de gerçekleştirilen Kültür Ateşi Programına Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok’un yanı sıra Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar, Belediye Meclis Üyeleri Ali Kılıç, Vedat Kaçar, Hasan Önbey, Fehmi İşler ve Ali Yılmaz ile Şarköylü sanatseverler katıldı.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10