28 Nisan’da olmak yada olmamak maçına çıkacağız

Ligin 25.hafta karşılaşmasında deplasmanda Suadiye Belediyespor’a mağlup olarak haftayı puansız kapatan Çerkezköyspor’da Başkan Korkmaz basın açıklaması gerçekleştirdi. Ligin son haftasında Sulta

18.04.2013 20:31:00 0
28 Nisan’da olmak yada olmamak maçına çıkacağız

 Çerkezköy Haber - Hafta sonunda Suadiye Belediyespor’a mağlup olarak haftayı puansız kapatan Çerkezköyspor’da Başkan Ahmet Korkmaz haftayı değerlendirdi.

 

SUADİYE MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Çerkezköy Spor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, kulüp binasında saat 15.00’de basın toplantısı düzenledi. Hafta sonunda oynanan Suadiye Belediyespor karşılaşmasını değerlendiren Korkmaz “  Geçtiğimiz hafta Pazar günü Suadiye Belediyespor ile karşı karşıya geldik. Sezonun son deplasmanına çıktık. Bir gün önceden İzmit’e gidip orada konakladık. Rüzgarlı ve soğuk bir hava vardı. Kadromuzda daha çok forma şansı bulamayan arkadaşları oynattık. Önümüzde bir final maçı öncesi bazı tedbirleri almaya çalıştık. Özellikle ilk devre kötü bir futbol ortaya koyduk. İlk onbirde oynattığımız oyuncuları verilen şansı iyi değerlendiremediler. İlk devre kalemizde gördüğümüz iki golle devreyi 2-0 mağlup kapattık.
İkinci yarıda sol bek Semih kırmızı kart görerek on kişi kalmamıza neden oldu. Sonrasında yapmış olduğumuz oyuncu değişiklikleri ile on kişi oynamamıza rağmen çok iyi bir futbol ortaya koyduk. Neredeyse tek kale bir futbol ortaya oynadık. İlerleyen dakikalarda Özgür’ün ortasında defans oyuncusunun ters vuruşu ile farkı bire indirdik. Sonrasında gerçekten sayısız fırsatlar kaçırdık. Sonuçta karşılaşmadan mağlup ayrıldık. Son deplasmandan üç puan almak istiyorduk ama olmadı. Karşılaşma öncesi kaleci Ersin ısınırken sakatlandı. Tedavisi tüm hızıyla devam ediyor. Oğuz ve Fırat’ın sakatlıkları devam ediyor. İki oyuncumuzun yetiştirilmesi içen sağlık ekiplerimiz harıl harıl çalışıyorlar” dedi.
 

“OLMAK YADA OLMAMAK MAÇINA ÇIKACAĞIZ”

Ligin son hafta karşılaşmasında Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edeceklerini belirten Korkmaz “ Ligin son hafta karşılaşmasında evimizde İstanbul ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya geleceğiz. Ligin ilk devresinde rakibimize mağlup olmuştuk. Karşılaşmaya çıkıp en iyi şekilde mücadele edip ilk devrenin rövanşını almak istiyoruz. Sultanbeyli Belediyespor da bizim karşılaşmayı çok önemsiyor. Sultanbeyli Belediyespor ile Sultangazispor arasında playoff oynamamak için müthiş bir çekişme var. Zorlu bir karşılaşma olacak. İnşallah elimizden geleni yapıp, evimizdeki son maçtan taraftarımıza galibiyet vermek istiyoruz. Bu karşılaşmanın ardından 28 Nisan Pazar günü Çorlu Gençlerbirliğispor ile final maçımız var. Namık Kemal Stadyumunda olmak yada olmamak maçına çıkacağız. İnşallah bu maçtan galibiyet ile ayrılıp özellikle şahsım adına emaneti aldığımız gibi bırakmak istiyoruz” diye konuştu.
 

“RAKİBİMİZİ KÜÇÜMSEMİYORUZ”

Futbolcuların ve yöneticilerin Çorlu Gençlerbirliğispor’u küçümsememeleri gerektiğini belirten Korkmaz “ Böyle karşılaşmaların havası çok farklı oluyor. Son iki sezondur Amatör Küme’yi kazanan ekipler final maçını kazanıp Bölgesel Amatör Lig’e çıkıyor. Geçtiğimiz yıl Tekirdağspor Çorlu Gençlerbirliğispor’u mağlup ederek Bölgesel Lige çıkmıştı. Son derece ciddi bir şeklide bu karşılaşmaya hazırlanıyoruz. Futbolcularımız ile elimizden geleni yapıyoruz. Rakibimiz Süper Amatör Ligin şampiyon takımıdır. Ligde sezon boyunca üstün bir mücadele ortaya koydular. Şunu belirtmek istiyorum. Süper Amatör Lig’de şampiyon olan takımlara haksızlık yapılıyor. Şampiyon olmuş bir takımın üst ligden bir takımla final oynatılması gerçekten büyük bir haksızlıktır. Bu sistemin tekrar gözden geçirilerek düzeltilmesini federasyondan bekliyoruz. Kendi açımızdan değil de diğer takımlara haksızlık oluyor. Bir sezon emek harcayıp şampiyon olup,  daha sonra üst ligden gelen takıma yenilip tekrar bu ligde oynamak yanlış ve saçmalıktır” dedi.
 

“TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ”

Korkmaz, tüm hedeflerinin Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşması olduğunu dile getiren Korkmaz “ Seyirci desteğinin bu karşılaşmada çok önemli olduğunu vurgulamak istiyorum.
Taraftarımızdan da Tekirdağ gelmek için talep var. Bunun için Belediye Başkanı Ali Ertem’den araç konusunda yardım isteyeceğiz. Taraftarlarımızı da konuyla ilgili olarak bilgilendireceğiz. Hayırlısı ile Çerkezköy’ün Tekirdağ’a akmasını sağlayacağız. Kısaca bütün taraftarlarımızı bu karşılaşmaya bekliyoruz. Bizim için önemli bir karşılaşma. Büyük emek harcadık. Bütün her şeyimizi bu maça bağladık. Elimizden geleni yapıp final maçını alıp önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Ligi’nde Çerkezköy’ü temsil etmeye çalışacağız” dedi.
 

YASAYI ÇIKARTANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Sağlık Bakanlığı ve Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde amatör sporcular ile ilgili yasa çıktığını hatırlatan Korkmaz “ Amatör sporcular devlet tarafından sigortalandı. Gerçekten bu amatör ekipler açısından çok iyi oldu. Bununla ilgili çalışmayı yürüten ve yasayı çıkaranlara yönetim olarak teşekkür ediyoruz. Bunun da devamını getirmelerini istiyoruz. Yöneticiler olarak  bölgesel amatör’de yaşanan kontenjan ile ilgili sorunları da gelecek yıl tekrar değerlendirmelerini istiyoruz. Ekmeğini ve geçimini futboldan sağlayan arkadaşlarımızın önünü açmalarını ve bunu en iyi şekilde ölçüp tartıp bir karara bağlamalarını federasyon yetkililerinden bekliyoruz” ifadesini kullandı.
 

ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULUSPOR’U KUTLADI

Kocaeli’de gerçekleştirilen playofflarda 3.Lig’e yükselen Atatürk İlköğretim Okulu Erkek Voleybol Takımı’nı da kutlayan Korkmaz “ Turnuvada büyük başarı yakalayarak 3.Lig’e çıkan Atatürk İlköğretim Okulu Erkek Voleybol Takımını cani gönülden kutluyorum. Başta yönetici, teknik ekip ve sporcuları büyük başarıya imza atarak üçüncü lige çıktı. Hepsini yürekten kutluyorum. Sonuçta ilçemizin bir takımının üçüncü ligde yer alması bizleri mutlu ediyor. Çerkezköyspor olarak her zaman destekçileri de olacağız” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10