Kimse kapı arkasından konuşmasın

Çerkezköy 1. Noterliği’nden 25 Mart 2013 tarih ve 4731 sayılı ihtarname ile CHP İl Başkanlığı’na “Olağanüstü Kongre” istemi ile kimliği belirsiz bir kişi tarafından bir yazı gönderildi

Çerkezköy 19.04.2013 19:50:00 0
Kimse kapı arkasından konuşmasın

 Çerkezköy Haber - Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, önceki akşam saat 19.00’da düzenlediği basın açıklamasında “CHP İlçe Teşkilatı’nın Olağanüstü Kongreye gitmesi için 195 delegeden imza toplanması” konusuna açıklık getirdi.

 

ÇEŞİTLİ YANILTMALARLA İMZALAR TOPLANDI

Çerkezköy’de bir yerel gazetede CHP İlçe Teşkilatı’nın Olağanüstü Kongreye gitmesi için delegeler tarafından imza toplandığı ve bu imzaların sayısının 195’i bulduğu, bahse konu imzaların da ilçe teşkilatına ulaştırıldığı şeklinde çıkan haberler üzerine basın açıklaması yapan CHP İlçe Başkanı Metin Dönmez, “Bazı delegelerimizden çeşitli yanıltmalarla bir takım imzalar toplandı. Toplanan bu imzalar CHP Tekirdağ İl Başkanlığı’na ulaştırıldı. İl Başkanlığımız ise imzaların CHP Tüzüğü’nün ilgili maddesi uyarınca usulüne uygun olmadığı için reddedildiğini tarafımıza bildirdi” diye konuştu.
 

ÇALIŞMALARIMIZI UYUM İÇERİSİNDE SÜRDÜRÜYORUZ

Yerel seçimlere 11 ay kala CHP’ye olan ilgi ve sempatinin arttığını ve bu durumdan bazılarının rahatsızlık duyduğu için bu tür girişimlerde bulunduğunu iddia eden Metin Dönmez, “Herkes şundan emin olmalıdır ki CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı ve Yöneticileri çalışmalarını uyum içerisinde sürdürmektedir. Hiçbir üyemiz bu tür spekülasyonlara itibar etmeyecektir” dedi.
 

YİNE İŞ BAŞINDALAR

Bazı kişilerin CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na ihanet ederek 2009 Yerel Seçimlerinde partilerinin seçimleri kaybetmesine neden olduğunu ve Belediyeyi AK Parti’ye hediye ettiğini ileri süren  Metin Dönmez, “Bu kişiler bugün yine işbaşı yapmışlardır. Bu olayların asıl amacı partimizi yıpratmak ve 2009’da olduğu gibi 2014 yerel seçimleri’nde de seçimleri kazanmamızı engellemektir” ifadelerini kullandı.
 

YÜKSELİŞİMİZ, BAZILARININ UYKULARINI KAÇIRIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çerkezköy’de özellikle 2009 yılında başlayan yükselişinin hızla sürdüğünü belirten İlçe Başkanı Metin Dönmez, “Üye sayımız her geçen gün artmaktadır. Yükselişimizin bazı çevrelerin uykularını kaçırdığının farkındayız. Bu çevreler, gerek delegelerimiz gerekse üyelerimiz üzerinde çeşitli oyunlar tezgahlamaktadırlar” dedi. Dönmez, bu tür girişimler karşısında yılmayacaklarını, CHP’nin tüm üyeleriyle halkın yanında yer alarak 2014 yerel seçimlerinden başarıyla çıkacaklarını tüm Çerkezköylülerin bilmesini istedi.
 

BOŞ KAĞIDA İMZA ATTIRMIŞLAR

Olağanüstü Kongre yapılması yönünde CHP İlçe Başkanlığı’na herhangi bir talepte bulunulmadığını söyleyen Metin Dönmez, “2009’da partisine ihanet eden ve herkesçe tanınan, CHP’li olmasına rağmen bir önceki yerel seçimleri Doğru Yol Partisi adayının kazanması için elinden geleni yapan şahsın, partimizin güzide delegelerini yalan yanlış sözlerle kandırarak boş kağıda imza attırdığını öğrendim” dedi. CHP’nin iş başında olduğunu ve Çerkezköy Belediyesi’ni almaya hazır olduğunu söyleyen Dönmez, “Bu durumdan rahatsızlık duyanlar yine işbaşındalar” diye konuştu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10