Kutlu Doğum Haftası kutlandı

Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin 1442. yıl dönümü nedeniyle kutlamalar devam ediyor. Birçok kurum ve kuruluşun kutladığı Kutlu Doğum Haftası, Veysel Karani Kuran Kursu tarafından da birçok faaliyet

Çerkezköy 22.04.2013 01:33:00 0
Kutlu Doğum Haftası kutlandı

 Çerkezköy Haber - Türkiye’nin her tarafında kutlanan Peygamberimizin dünyaya teşriflerinin yıldönümü dolayısıyla Çerkezköy’de de kutlamalar devam ediyor.

 

KURAN VE SALÂVATLARLA YADEDİLDİ

Veysel Karani Kuran Kursu tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilen program Bağlık Mahallesi’ndeki çocukların ilahileriyle başladı. Kuran Kursu öğrencilerinin oynadığı piyes sonrasında, Kurs Öğreticisi Atike Belen tarafından mevlidi şerif okundu.
 

YÜZ BİN SALÂVAT, ELLİ HATİM

Veysel Karani Kuran Kursu tarafından organize edilen program çerçevesinde, daha önce dağıtılmış olan 50 hatmi şerifin duası da yapıldı. Ayrıca programda 100 bin salâvatı şerif de okundu. Kutlu Doğum Haftası kutlamaları konusunda konuşan, kurs öğreticisi Atike Belen,  düzenledikleri programın sunulması aşamasına kadar emeği geçen herkese teşekkür etti.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10