Tekirdağspor galibiyet ile bitirdi

Tekirdağspor Bölgesel Amatör Lig 11'inci grup son hafta mücadelesinde deplasmanda Bağcılarspor'u ilk yarıda ve ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup etti

23.04.2013 01:48:00 0
Tekirdağspor galibiyet ile bitirdi

 SAAT 14.30’DA BAŞLADI

Pazar günü saat 14.30’da Mahmutbey Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Serhat Korkmaz, Emre Yıldırım, Emre Akova yönetti. Bağcılarspor karşılaşmaya Muharrem, Rıdvan, Kürşat, Can , Ufuk, Mehmet, Feyyaz (Furkan 46), Sercan, Tuncay, Yunus Emre (Resul 75), Burak kadrosu ile çıkarken, Tekirdağspor Nuri İlker, Emrah, Şamil, Burak, Şener, Taygun, Sinan Koç (Sinan Gümüş 61), Adem, Hakan (Emircan 74), Salih, Birol ilk onbiri ile çıktı.
 

BİROL İLE ÖNE GEÇTİ

Düşmesi daha önce kesinleşen ev sahibi ekip, normal kadrosundan 4 kişiye sahada yer verirken genç takım ağırlıklı olarak mücadele etti. Edirnespor Gençlik maçında yaşananlardan dolayı ceza alan Tekirdağspor da 6 oyuncusundan yoksun İstanbul’a geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı denk bir mücadeleye sahne olurken Tekirdağspor’un topa biraz daha fazla sahip olduğu görüldü. Sarı-Siyahlılar 34. dakikada geliştirdikleri organize atakta, sol çaprazdan, grubun gol kralı Birol’un sert vuruşuyla 1-0 öne geçi. Bu, Birol’un 22 maçta 23. golü oldu. İlk yarıda Bağcılarspor fazla pozisyona giremedi.
 

GALİBİYET İLE AYRILDI

İkinci yarıyaysa ev sahibi ekip atak ve istekli başladı. Rakip kaleyi adeta ablukaya alan Kırmızı-Lacivertliler birçok fırsattan yararlanamadı. İlk 20 dakikalık bölümden sonra Tekirdağspor dengeyi kurdu. 68. dakikada Salih’in vuruşunu Bağcılar savunması çizgiden çıkardı. Aynı futbolcu 83. dakikada sağdan yapılan ortayı ön direkte kafayla tamamlayarak skoru 2-0 yaptı. 87. dakikada Tekirdağspor’un bir topunu daha ev sahibi savunma çizgiden çıkardı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Tekirdağspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Tekirdağspor bu galibiyetle puanının 55'e yükseltirken sezonu puan cetvelinde ikinci sırada tamamlamış oldu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10