“Çevre projelerine büyük önem verdik”

Yerel Yönetimler ve Merkezi Yönetimler dersi için Tekirdağ Belediyesine gelen Süleymanpaşa İlköğretim Okulu 4 A sınıfı öğrencilerinden bir grup öğrenci Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’

Tekirdağ 23.04.2013 06:03:00 0
“Çevre projelerine büyük önem verdik”

 “MODERN ŞEHİR ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

Röportaj yaparak sorularını yönelten öğrencilere çikolata ikram eden ve onları Tekirdağ Belediyesinin Amfi Tiyatroda yapacağı 23 Nisan Çocuk Bayramı Şenliklerine davet eden  Başkan Dalgıç 4 yıldan bu yana anlayış ve vizyon değişikliği olduğunu belirtti ve Tekirdağ’ın modern bir şehir  olması için çalışmaların son sürat  devam ettiğini söyledi.
 

“SUYU BOŞA HARCAMAYIN”

Küçük öğrencilerin diğer sorularını da yanıtlayan Dalgıç  “ Başkanlığa çalışarak geldim. Hizmet etmek çalışmak güzel şey, siz de derslerinize iyi çalışın. Çalışırsanız her şeyi başarırsınız” dedi.  En çok çevre ile ilgili projelere önem verdiklerini anlatan Dalgıç “Bir çok proje yaptık, uyguladık, bundan sonra da proje yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Belediyenin en büyük gelirinin su geliri olduğunu anlatan Dalgıç “ Dünyada en büyük öneme sahip olan suyumuzu boşa harcamayın, iyi kullanın” dedi.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10