Veliler, Kaynaşma Çayı’nda bir araya geldi

Geleneksel hale gelen Fevzi Paşa İlkokulu Dayanışma ve Kaynaşma Çayı etkinliği önceki gün Lemar Düğün Salonu’nda yapıldı. Velilerin birbirlerini tanımalarını ve kaynaşmalarını sağlamak

Çerkezköy 23.04.2013 06:31:00 0
Veliler, Kaynaşma Çayı’nda bir araya geldi

 Çerkezköy Haber - Fevzi Paşa İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından önceki gün 13.00–17.00 saatleri arasında Dayanışma ve Kaynaşma Çayı programı düzenlendi.

 

VELİLERİN TANIŞMASINI AMAÇLADIK

Fevzi Paşa İlkokulu Okul Aile Birliği olarak Dayanışma ve Kaynaşma Çayı etkinliğini düzenlemekteki amaçlarının, velilerin birbirlerini tanımalarını ve kaynaşmalarını sağlamak olduğunu söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Nurdan Denizli, “Velilerimizin, hayattaki en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızın, okulda kimlerin çocukları ile arkadaşlık ettiğini öğrenmelerini sağlamak istedik. Bunu yaparken de hem eğlenmek hem de etkinlikten elde edilecek gelirle okul ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik maddi destek sağlamak istedik” diye konuştu.
 

SINIFLARI DÜZENLEYECEĞİZ

Bu tür etkinliklerden elde edilen gelirlerle geçen yıl Fevzi Paşa İlkokulu’nun 3 katının zeminini mermer ile kapladıklarını anımsatan Okul Aile Birliği Başkanı Nurdan Denizli, “Bu yıl ise elde edilecek gelirlerle sınıflarımızı düzenlemeyi, çocuklarımızın çok daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

21 DERSLİKLİ OKUL YAPILACAK 

Fevzi Paşa İlkokulu’nun bir binasının yıkılması nedeni ile velilerle okulda fazla bir araya gelemediklerini ifade eden Okul Müdürü Musa Dinç ise, etkinlikte velilere yapılacak yeni okul binası hakkında bilgi verdi. Yeni binanın projesinin ve planlarının hazır olduğunu ve ihalesinin yapıldığını kaydeden Musa Dinç, “21 derslikli bir okul yapılacak. Okulumuzda çok amaçlı salonların fazla olması nedeni ile ilerleyen zamanlarda derslik sayımızı da arttırabileceğiz” dedi.
 

ANAOKULU BİNASI YIKILACAK

Okulun yapımının 2013–2014 eğitim öğretim döneminin ikinci yarısına kadar tamamlanmış olmasını ve faaliyete geçmesini beklediklerini söyleyen Musa Dinç, “Okul yapıldıktan sonra girişte bulunan Anaokulu binamız yıkılacak ve bu alan okul bahçesi olarak kullanılacak. Anaokulundaki sınıflarımız da yeni yapılacak olan okul binamıza taşınacak” diye konuştu.
 

TEŞEKKÜRNAME VERDİ

Okul Aile Birliği yönetimine ve Sınıf Annelerine teşekkür eden Okul Müdürü Musa Dinç, “Hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan, karşılık beklemeden yaptığınız çalışmalar nedeni ile sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Dinç daha sonra 19 sınıf annesine ve Okul Aile Birliği yönetimine birer ‘Teşekkürname’ vererek kendileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Sürpriz çekilişlerle, katılımcılara sürpriz hediyelerin verildiği programda veliler canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. 
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10