CHP Tekirdağ Örgütünden Ankara ziyareti

CHP Tekirdağ Örgütü, İl Başkanı Recep Palabıyık Başkanlığında oluşturulan bir heyetle, geçtiğimiz günlerde Ankara’da CHP Genel Merkezine giderek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğl

Tekirdağ 24.04.2013 00:24:00 0
CHP Tekirdağ Örgütünden Ankara ziyareti

 SÜREÇ DİKKATLİ TAKİP EDİLMELİ

Yapılan bu ziyarette, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Tekirdağ’da yapılan parti içi çalışmalar ile ilgili olarak bilgi verilirken, güncel gelişmeler ve önümüzdeki yerel seçimler ile ilgili de bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca 24 Nisan’da Tekirdağ/Çorlu Silverside Otel’de, Tekirdağ Bölgesindeki İşadamları ve Sanayicilerle yapılacak olan toplantı ve ziyaretler hakkında Kılıçdaroğlu’na bilgi verildi. Bir saat süren bu ziyarette, ülkenin hassas bir süreçten geçtiği ve parti yöneticileri olarak sürecin dikkatli takip edilmesi gerektiği vurgulandı.
 

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARINI DA ZİYARET ETTİLER

Daha sonra sırasıyla Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Adnan Keskin ve Umut Oran’ı ziyaret eden Tekirdağ heyeti, genel başkan yardımcıları ile de bilgi alışverişinde bulundu. Bu ziyaretlere İl Başkanı Recep Palabıyık, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Sedat Kaplan, Vecdi Dölek, Özcan Kabak, Şeref Çetin, Ufuk Bekir Ersöz ve Erdal Er katıldı.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10