Vali Yerlikaya köylüleri dinliyor

Köy ziyaretlerini sürdüren Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, 71’inci köy ziyaretini Marmaraereğlisi’ne bağlı Çeşmeli Köyü’ne gerçekleştirdi.

Marmara Ereğlisi 24.04.2013 00:24:00 0
Vali Yerlikaya köylüleri dinliyor

 KÖYLÜLER TARAFINDAN KARŞILANDI

Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve kurum müdürlerinin de yer aldığı Çeşmeli köyü ziyaretinde, Vali Ali Yerlikaya'yı Marmara Ereğlisi Kaymakamı İrfan Demiröz, Muhtar Birkan Özer ve köylüler karşıladı. Vali Ali Yerlikaya burada köylülerle sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Vali Yerlikaya’nın köy ziyareti kapsamında bir sonraki durağı Türkmenli Köyü oldu. Vali Ali Yerlikaya Marmara Ereğlisi’ne bağlı Türkmenli Köyünü, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve kurum müdürleri ile birlikte ziyaret etti. Türkmenli köyünde muhtar Hakan Çakır ve köylüler ile sohbet eden Vali Ali Yerlikaya, köy halkının sorunlarını dinledi. Vali Yerlikaya daha sonra Marmara Ereğlisine bağlı Yakuplu Köyü’nü ziyaret etti. Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel ve kurum müdürlerinin yer aldığı ziyarette, Vali Ali Yerlikaya muhtar Yalçın Yılmaz ve köylüler ile sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Köy ziyaretinde Marmara Ereğlisi Kaymakamı İrfan Demiröz de yer aldı.
 

YENİÇİFTLİK’İ DE ZİYARET ETTİ

Vali Ali Yerlikaya Marmara Ereğlisine bağlı Yeniçiftlik beldesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Hikmet Atan ve belediye yetkilileri tarafından karşılanan Vali Ali Yerlikaya, belediye çalışmaları ile ilgili başkandan bilgi aldıktan sonra, Yeniçiftlik halkı ile sohbet ederek, sorunlarını dinledi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10