Atatürk’ün çocuklara en güzel armağanı

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çerkezköy 24.04.2013 00:24:00 0
Atatürk’ün çocuklara en güzel armağanı

 ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 93. Kuruluş Yıl Dönümü'nü ve ''Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ve bayramların en güzellerinden biri olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Ertem, Dünya çocuklarının geleceğinin güzel olması için tüm dünyanın kardeşçe, hep birlikte el ele çalışmasını temenni ediyorum” dedi.
 

''GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRME GAYESİNDEYİZ''

Günümüzden 93 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulduğunu anımsatan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, o günden bugüne dek Türkiye'nin dünya ülkeleri arasında iyi bir konumda yer alabilmesi için çaba harcandığını belirterek “Bizler de bu çaba içerisinde Çerkezköy Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bu gayretle birlikte de çocuklarımızın geleceği için aldığımız her kararda, her çalışmada ve her projede büyük titizlik gösteriyor, geleceğimiz olan çocuklarımıza güzel bir ülke bırakmayı arzuluyoruz” dedi.
 

''ATATÜRK'ÜN EN GÜZEL ARMAĞINI''

''İlk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu güzel bayramımızı tekrar tüm kalbimle kutluyorum'' diyen Ertem “Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin 93. yılını kutladığımız bu özel günde, herkesin gönlünce bir bayram geçirmesini arzuluyor ve dünya çocuklarının geleceğinin güzel olması için tüm dünyanın kardeşçe, hep birlikte el ele çalışmasını temenni ediyorum. Bizler de güzel ülkemiz Türkiye'nin bütün özelliklerini bünyesinde bulunduran Çerkezköy'ümüzde, birer Çerkezköylü olarak çocuklarımız için her şeyin en iyisini yapmaya hazırız. Atalarımızın, şehitlerimizin ve gazilerimizin armağanı olan bu vatanı layığıyla çocuklarımıza teslim etmeli ve onlar için çalışmaktan asla vazgeçmemeliyiz” ifadelerini kullandı.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10