TRAKYAKENT’te yeni encümenler seçildi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) Nisan ayı Olağan Kongresi önceki gün Tekirdağ Belediye Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleştirildi.

Tekirdağ 25.04.2013 19:23:00 0
TRAKYAKENT’te yeni encümenler seçildi

 KONGRE YAPILDI

Tekirdağ Belediye Başkanı ve Trakyakent Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Bulgaristan Parvomai Belediye Başkanı Angel Papazov, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Trakyakent Müdürü Sinan Çetiz ile üye belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı.
 

ENCÜMEN ÜYELERİ BELİRLENDİ

Yapılan seçimde encümen üyeliklerine Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Çamlıca Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı ile Evrensekiz Belediye Başkanı Halil Abanoz seçildiler.
 

BİRLİĞE 2 YENİ ÜYE

Encümen üyelerinin belirlenmesinin ardından toplantıda ayrıca Kırklareli Kaynarca Belediyesi ile Demirköy Belediyesinin Birliğe üyelikleri oybirliğiyle kabul edildi.  Kaynarca ve Demirköy Belediye Başkanlarına rozetlerini Trakyakent ve Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç taktı. Toplantıda 2012 yılı faaliyet raporu da oy birliği ile kabul edildi. Dalgıç,  “Bundan sonra da uyumlu çalışmaya ve proje üretmeye devam edeceğiz” diyerek birlik üyelerine teşekkür etti.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10