TİÇHİB toplantısı yapıldı

Kısa adı Tiçhib olan Tekirdağ İli Çevre Hizmetleri Birliği Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı önceki gün Tekirdağ Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Tekirdağ 25.04.2013 19:24:00 0
TİÇHİB toplantısı yapıldı

 ENCÜMEN ÜYELERİ SEÇİLDİ

Meclis toplantısında yapılan seçimlerde Encümen üyeliklerine Selami Altınay, Nebi Tepe, Ömer Gümüş ve Hasan İrtem getirilirken, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine Halil Karaca, Mustafa Turhan, İsmail Çatan, Nazım Öz ve Hasan Mutlu; Teknik İşler Komisyonu Üyeliklerine de Hasan İrtem, Halil Başaran, Hasan Önbey, Levent Gündoğdu ve Zeynel Yalçın yeniden seçildi.
 

SADECE İL İÇİNDEN ATIKLAR ALINACAK

Meclis Toplantısında ayrıca katı atık depolama tesisine alınacak atıklarla ilgili sadece il içinden atıkların alınması kararlaştırıldı. Tekirdağ Belediye Başkanı ve Tiçhib Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç'ın başkanlık ettiği toplantıya Tekirdağ Vali Yardımcısı Zeki Kaya, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, Barbaros Belediye Başkanı Fikret Yılmaz, Kumbağ Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Banarlı Belediye Başkanı Selami Altınay, Çerkezmüsellim Belediye Başkanı Selim Kesebir, Karacakılavuz Belediye Başkanı Ömer Gümüş ile Meclis üyeleri de katıldı.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10