“Gurur duyuyorum”

Çerkezköy Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Sağlık İşleri Müdür Vekili Şevket Halimoğlu, Bulgaristan (Kaolinovo) Bohçalar Beldesi Fen İşleri Müdürü Sıtkı Seyidov ile birlikte Kapaklı Bele

Çerkezköy 25.04.2013 19:24:00 0
“Gurur duyuyorum”

 BELEDİYEYİ GEZDİLER

Dün gerçekleştirilen ziyarette konuşan Aziz Özkan, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek, belediyenin çalışmaları ile ilgili konuklarına bilgi verdi. Yapıaln bilgilendirmenin ardından Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Halimoğlu ve Fen İşleri Müdürü Sıtkı Seyidov; Özkan ile birlikte belediye birimlerini gezdiler. 

ÇALIŞMALARIN DEVAMINI BEKLİYORUZ
Ziyarette konuşan Bulgaristan (Kaolinovo) Bohçalar Beldesi Fen İşleri Müdürü Sıtkı Seyidov Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek “Başarılı çalışmalarından dolayı kendisini takdir ediyor ve çalışmalarının devamını diliyoruz” diye konuştu. Seyidov, Kapaklı Belediyesi’nin çok düzenli ve sistemli olduğunu belirterek “Böyle bir bina ve düzen Bulgaristan’daki bakanlıklarda dahi yok. Bulgaristan’da yaşayan bir Türk vatandaşları olarak bundan gurur duyuyorum” ifadesini kullandı.

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10