Çerkezköyspor zorlu virajda

Bölgesel Amatör 11.Grubu 28 puanla tamamlayan temsilcimiz Çerkezköyspor playout karşılaşmasında Süper Amatör Lig şampiyonu Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü Namı

26.04.2013 18:34:00 0
Çerkezköyspor zorlu virajda

 Çerkezköy Haber - İlçemiz temsilcilerimizden Çerkezköyspor sezonun en önemli karşılaşmasında Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşılaşacak.

 

KARŞILAŞMA SAAT 14.30’DA BAŞLAYACAK

2012-2013 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve oynadığı 26 karşılaşmada 7 galibiyet yedi beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak sezonu 28 puanla tamamlayan temsilcimiz Çerkezköyspor 37 puanla Süper Amatör Ligde şampiyon olan Çorlu Gençlerbirliğispor ile playout karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Pazar günü Namık Kemal Stadyumunda  saat 14.30’da oynanacak karşılaşmadan galip ayrılan takım gelecek yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.
 

SEZONU ÜÇ PUAN İLE TAMAMLADI

Çerkezköyspor sezonun son hafta karşılaşmasında evinde Sultanbeyli Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça iyi başlayan ve ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Çerkezköyspor karşılaşmanın 41.dakikasında Fırat’ın serbest vuruştan kaydettiği golle ilk devreyi 1-0’lık üstünlük ile tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde ise konuk ekip beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın son dakikalarında bir gol bulan konuk ekip beraberliği yakaladı. Oyundan kopmayan Çerkezköyspor son dakikalarda Zülküf ile bulduğu golle karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılarak sezonu üç puan ile tamamlamıştı.
 

İKİ TAKIMDA DA HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Ligin son karşılaşmasından galibiyet ile ayrılarak playout karşılaşması öncesi moral bulan Çerkezköyspor Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşması hazırlıklarına Salı günü yaptığı antrenman ile başladı. Hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren Çerkezköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Tekirdağ Süper Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayan Çorlu Gençlerbirliğispor ise 28 Nisan’da oynayacağı Bölgesel Amatör Lige yükselme maçı olan Çerkezköyspor maçı için Antalya’nın Alanya ilçesinde bulunan Long Beach Resort Hotel de çalışmalarını sürdürdü. Önceki gün Çorlu’ya dönen Çorlu Gençlerbirliğispor dün yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı.
 

“TARAFTARI BEKLİYORUZ”

Hafta sonunda Çorlu Gençlerbirliğispor ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Pazar günü Süper Amatör Lig şampiyonu Çorlu Gençlerbirliğispor ile playout baraj mücadelesi yapacağız. Gerçekten kulüp ve Çerkezköy adına önemli bir karşılaşma. Yendiğimiz takdirde Bölgesel Amatör Ligde oynamaya devam ediyoruz, aksi takdirde önümüzdeki sezon Süper Amatör de yer alıyoruz. Ben her zaman iyi bir takım olduğumuzu dile getirdim. Çorlu Gençlerbirliğispor bize denk bir takım olmasa da her zaman dediğim gibi final havası çok farklı oluyor. Bu karşılaşmada taraftarlarımıza ve Çerkezköy halkına büyük görev düşüyor. Belediyemizin sağlamış olduğu araç imkanlarından dolayı Tekirdağ’a gidip gelmek zor olmayacak. Araçlarımız saat 12.00’de belediye meydanından kalkacak” diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10