Piknik alanı yenileniyor

İki ayrı işletme için yer tespit çalışmalarının tamamlandığı Tepe Piknik Alanı’nda incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “10 Mayıs’tan sonra Tepe Piknik Alanı’

Çerkezköy 26.04.2013 18:37:00 0
Piknik alanı yenileniyor

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, önceki gün saat 15.00’da Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ile birlikte Tepe Piknik Alanı’nda incelemelerde bulundu.

 

KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Mahallesi ve Tepe Emlak Konutları mevkiinde kaldırım yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, yolun her iki tarafına yapılan kaldırımlarla yaya ulaşımının daha güvenli hale geleceğini sözlerine ekledi. Piknik Alanı içerisindeki yürüyüş yollarının önceden çamur içinde olduğunu anımsatan Başkan Ertem, buraya serilen mıcır malzemesi ile vatandaşların çamurda yürümek zorunda kalmayacağını ifade etti.
 

PİKNİK ALANINA MESCİT YAPILDI

Daha önce açıklandığı üzere Tepe Piknik Alanı’nda beş güvenlik görevlisinin işe başladığını belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, “Tuvaletler onarılarak hizmete sunuldu. Ayrıca Piknik Alanı içindeki çeşmemiz de yenilenerek modern bir görünüme kavuşturuldu” dedi. Piknik Alanı içine bir de mescit yapıldığını söyleyen Ertem, bundan sonra pikniğe gelen vatandaşların ibadetlerini daha rahat bir şekilde yapabileceğini kaydetti. 
 

İKİ İŞLETME OLUŞTURDUK

Tepe Piknik Alanı işletmesinin defalarca ihaleye çıkarıldığını fakat ihalenin bir türlü sonuçlanamadığını söyleyen Başkan Ertem, “Burada iki ayrı işletme yeri oluşturduk. 6 Mayıs tarihinde bu iki yer için tekrar ihaleye çıkacağız. İhalenin gerçekleşmesi halinde Piknik Alanı’nı 10 Mayıs’tan sonra eksiksiz bir şekilde hizmete sunmayı amaçlıyoruz” dedi.
 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10