Şehitler dualarla anıldı

Bu yıl ikincisi düzenlenerek geleneksel hale getirilen Vezirköprülüler Mevlit Programı Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu’nda gerçekleştirildi. Şehitlerin ve bütün müminlerin ruhuna izafe edilen mevlidi Şerife

Çerkezköy 29.04.2013 20:26:00 0
Şehitler dualarla anıldı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma Derneği Pazar günü Çelebi Erkek Öğrenci Yurdu’nda mevlidi şerif okuttu. Şehitler ve bil cümle geçmişlerin ruhuna izafeten okutulan Mevlidi Şerife, kadınlar da yoğun ilgi gösterdi. Mevlidi Şerif, Kapaklı AK Parti Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, Çerkezköy Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Kenan Çetin, Hacı Fahri Zümbül Camii İmam Hatibi Abdullah Karaca ve Bağlık Camii İmam hatibi Hakkı Öztürk tarafından okundu. 

 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Mevlidi Şerif programının gelecek yıllarda da okutulmasına devam edileceğini ifade eden Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği Başkanı Dursun Yıldız, “Geçmişte vatan savunmasında gözünü kırpmadan canını feda etmiş olan şehitlerimizi ve bir Fatiha’ya muhtaç mümin kardeşlerimizi rahmet ve mağfiretle yad etmek adına bu yıl ikincisini düzenlemiş olduğumuz mevlit programımızın gerçekleştirilmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10