Babaeskispor rahat geçti

Babaeskispor'un lige devam Büyükkarıştıranspor'un Bölgesel Amatör Lig’e çıkma mücadelesi verdiği karşılaşmada Babaeskispor rakibini 3-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig de yola devam dedi.

30.04.2013 20:32:00 0
Babaeskispor rahat geçti

 Çerkezköy Haber - Büyükkarıştıranspor ve Babaeskispor arasında oynanan play-out karşılaşması Pazar günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda saat 14.00’da başladı.


GOL ERKEN GELDİ
Karşılaşmanın başlama düdüğüyle futbol sahalarında pek fazla görülmeyen bir olay yaşandı.
Oyuna başlayan Babaeskispor'da Büyükkarıştıran defansının arkasına atılan uzun topa hareketlenen Ali Rıza 20.saniyede kalecinin üstünden aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-1Bu golün şokunu üzerinden atmaya çalışan Büyükkarıştıranspor ise 10.dakikada bu kez kalesinde ikinci golü gördü. Korner atışında ön direğe hareketlenen Ali Rıza düzgün bir kafa vuruşuyla topu ikinci kez ağlara gönderdi. 0-2

BAL’DA MÜCADELE EDECEK
Oyunu kontrolü altında tutan Babaeskispor bu kez 34. dakikada Emre Balkı'nın şık golü ile skoru 3-0'a taşıdı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmadı.
İkinci yarıda ilk yarıya oranla oyuna ortak olmaya çalışan Büyükkarıştıranspor birçok fırsat yakalamasına rağmen golü bulamayınca sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.Maçın ardından Büyükkarıştıranspor cephesinde hüzün hakim olurken Babaeskispor ise galibiyeti taraftarıyla birlikte kutladı.Karşılaşma için Babaeski’den çok sayıda taraftar Lüleburgaz’a geldi.
Bu galibiyetle Babaeskispor önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de yoluna edecek, Büyükkarıştıranspor ise yeniden Süper Amatör Lig’de şampiyonluk için mücadele edecek.

0282 726 91 91
0282 747 65 10