“Takdir halkındır, bizlere hizmet etmek düşer”

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli 23 Nisan şenlikleri kapsamında AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından öğrencilere gönderilen hediye pa

Çerkezköy 30.04.2013 20:34:00 0
“Takdir halkındır, bizlere hizmet etmek düşer”

 “TEŞEKKKÜR ETTİ”

Yazılı bir basın açıklaması yapan Mehmet Can Danyeli “ Adalet ve Kalkınma Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı olarak Çerkezköy ve beldelerinde yaşayan tüm halkımızı, bu güne değin yaptığımız programları, gönülden destekledikleri ve bizleri takdir ettikleri için teşekkür ediyor, bizleri onure ettiklerini bildirmek istiyoruz” dedi.
 

“AÇIKLAMA HAKKI DOĞDU”

Yaptıkları 23 Nisan Hediye programında İlçe Gençlik Kolları Başkanlığının muhalif partilerden getirilen çeşitli sözlü ve yazılı beyanatlardan dolayı, başkanlığın kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla basın açıklama hakkı doğduğunu belirten Danyeli “Basın açıklamamız kesinlikle cevap niteliğinde olmayıp, sadece halkımızın karşı karşıya kaldığı dezenformasyona karşı, doğru bilgilendirilmesi konusunda bir basın açıklamasıdır. Bu bir yardım kampanyası olarak organize edilmedi ve altı çizilerek bir hediye etkinliği olduğu aktarıldı. Buna rağmen muhalefet, bir elin verdiğini diğer el bilmeyecek diyor, bu dediği yardım için doğru hediye için abes ile iştigaldir” ifadelerini kullandı.
 

“TAKDİR HALKINDIR”

“Ak Gençlik Çerkezköy İlçe Başkanlığının kitlesel başarılara imza atması, muhalefetin ise sadece bürokratik ziyaretler ile siyaset yapması arasındaki farkın büyüklüğü aşikardır” diyen Danyeli, Çerkezköy kamuoyunda her partinin görevi olduğunu ifade etti. Görevlerinin hizmetler ile ön plana çıkmak olduğunu söyleyen Danyeli, “Kimi partilerin görevi bürokrat ziyaretleri ile ön plana çıkmak iken, kimilerinin ise görevi büyük hizmetlerle ön plana çıkan kimseleri eleştirerek ön plana çıkma gayretidir. Tek doğrusu bizlerin yanlışı olan muhalefete soruyoruz, Çerkezköy’e ne kattınız? Bizler sadece gençlik kolları olarak bir haftanın beş gününü halkın evlerinde geçirirken siz nerelerdeydiniz? Bu soruların cevabını halka verin, bizler soruyu kendi menfaatimiz adına sormayız, halk adına sorarız. Takdir halkındır, bizlere hizmet etmek düşer. Davacı olmak yasal dayanak ve haklarıdır. Biz hakkımızı da, hukukumuzu da halkımızda ararız. Halk sandıkta gereken cevaptan önce, yanlış yönlendirmenin cevabını bizatihi olarak elbette verecektir” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10