Tekirdağ Sanayi Odası’nda ‘merkez’ engeli

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Gürkan Kesim ile meclis üyeleri ve TOBB delegeleri Rahmi Yılmaz, Aktaş Güler ve Mehmet Salih Yılmaz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 1 Mayıs’ta ger?

Çerkezköy 30.04.2013 20:34:00 0
Tekirdağ Sanayi Odası’nda ‘merkez’ engeli

 BÖLGE MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET ETTİLER

Gürkan Kesim ve beraberindeki heyet, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin sorunlarını dile getirmek üzere bölge milletvekillerine de ziyarette bulundu. İlk olarak AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Özlem Yemişçi’yi, sonrasında da CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer’i ziyaret eden ÇTSO heyeti, üyelerin sorunlarını ve taleplerini bölge milletvekillerine aktardı.
 

MERKEZİ TEKİRDAĞ’DA OLMALI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı yetkilileri ile de görüşen ÇTSO heyeti, Tekirdağ Sanayi Odası kurulması çalışmaları ile ilgili de bakanlık yetkilileri ile görüştü. Yasa gereği Tekirdağ Sanayi Odası’nın kurulabilmesi için imza veren şirketlerin merkezinin Tekirdağ’da olması gerektiği, merkezi Tekirdağ dışındaki imzaların kabul edilmeyeceği, Sanayi Odası’nın kurulabilmesi için imza veren şirketlerin büyük çoğunluğunun merkezi Tekirdağ dışında olduğu ve için Sanayi Odası kurulmasının zor olduğu öğrenildi.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10