“İşçilerimizin her zaman yanındayız”

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, 1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı kutlamalarına yönelik basın toplantısı düzenledi. Kapaklı CHP Teşkilatı Başkanı Kenan Seçkin’in de katıld

Çerkezköy 2.05.2013 00:48:00 0
“İşçilerimizin her zaman yanındayız”

 Çerkezköy Haber - 1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı nedeni ile Tekirdağ’a giden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, Çerkezköy’e dönüşünde yapmış olduğu basın açıklamasında, AK Parti Hükümetinin uygulamış olduğu baskıları eleştirdi. 

 

DAYANIŞMA ÖRNEĞİ SERGİLEDİK

1 Mayıs’ın işçi ve emekçilerin dayanışma günü olduğunu belirten Metin Dönmez  “1 Mayıs’ın bayram havasında kutlanmasını arzu ederdik. Kapaklı ve Çerkezköy İlçeleri CHP teşkilatının kadın kolları, gençlik kolları ve üyeleriyle hep birlikte Tekirdağ işçi örgütlerinin oluşturduğu platformda bir araya geldik. Kesk, Disk, Hak İş, Eğitim Sen, Petrol İş gibi kurumların birlik ve beraberlik örneklerine biz de katıldık. Gerek Kapaklı gerekse Çerkezköy teşkilatlarımızın büyük bir çoğunluğunu işçiler oluşturmaktadır. Bu nedenle işçilerimizin yanında olmamız gerekiyordu. Birlik ve beraberliğin, dayanışma ve kardeşliğin en güzel örneklerini gördük” şeklinde konuştu.
 

AK PARTİ BASKILARA SON VERMELİDİR

Hükümetin, adı bayramda olsa insanların bir arada olmasına tahammül edemediğini ileri süren Metin Dönmez “AK Parti 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramında insanımızın bir araya gelmesine tahammül edemiyor. İnsanımızın sesini duyurmasını değişik şekillerde engellemektedir. İstanbul’daki toplanmalar engellenmiştir. İstanbul’da bizim de Millet Vekillerimiz bulunmaktaydı. AK Parti uygulamış olduğu baskılara son vermelidir” değerlendirmesini yaptı.
 

EMEK EN YÜCE DEĞERDİR

Emeğin en yüce değer olduğu değerlendirmesini yapan Metin Dönmez “Emek ve alın teri çalışan insanların en önemli değerleri arasındadır. İşçilerimiz de az kazanarak onurlu bir şekilde yaşamanın gayreti içerisindedirler. Bizim yönetim kurullarımızda da birçok işçi ve emekçi üyemiz vardır. Biz her zaman olduğu gibi bundan sonra da emekçilerimizin, işçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10