Birlikteliğe ilk adımı attılar

Yeşim Arabacı ve Tanju Güler düzenlenen nişan merasimi ile evliliğe ilk adımı attılar. Belediye Başkanı Ali Ertem’inde katıldığı nişan töreni Dekor Düğün salonunda yapıldı.

Çerkezköy 6.05.2013 20:18:00 0
Birlikteliğe ilk adımı attılar

 BİRBİRİNİZDEN SORUMLUSUNUZ

Uzun yıllardır Çerkezköy Belediyesi’nde çalışmakta olan Kadriye Güler’in oğlu Tanju Güler ile  Selma-Erbil Arabacı çiftinin kızı, Yeşim Arabacı’nın nişan törenleri yapıldı. Önceki akşam Dekor Düğün Salonu’nda düzenlenen törene Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de katıldı. Yeşim ve Tanju çiftinin nişan yüzüklerini takan Başkan Ertem, nişanlanmanın evliliği giden yolda atılan ilk adım olduğunu belirterek, “Bu güne kadar her ikinizde sadece kendinize karşı sorumlu yaşamışken, yüzüklerinizin takıldığı bu dakikadan itibaren birbirinize karşı sorumlu ve aynı zamanda saygılı olmak zorundasınız. Sevginin ve saygının olmadığı nişanlılıklar ve akabinde gerçekleştirilen evlilikler sadece birlikte yaşamak şeklinde değerlendirilir. Sizler,  gerçekleştirmeye çalıştığınız evliliğinizi, ideal aile özellikleriyle donatacağınıza inanıyorum. Uzun yıllardır Belediyemizde çalışmakta olan Kadriye Güler’in oğlunun nişanında bulunmak benim için onurdur. Bu onuru yaşamak adına sizlere uzun ve mutlu bir hayat arkadaşlığı diliyorum” dedi.
 

DOSTLAR MUTLU GÜNLERİNDE YANLARINDA OLDU

Düzenlenen nişan törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Gümüş, Destek Hizmetler Müdürü Nevzat Kumru, Su ve Kanalizasyon Müdürü Faruk Şen, belediye personelleri,  Arabacı - Güler aileleri, aile dostları, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10