Velilerden hıdrellez kahvaltısı

Kızılpınar Anadolu Lisesi velileri hıdrellez günü bahar kahvaltısında buluştu. Pazar günü 10.00-13.00 saatleri arasında düzenlenen kahvaltıya Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye

Çerkezköy 6.05.2013 20:19:00 0
Velilerden hıdrellez kahvaltısı

 TEŞEKKÜR ETTİ

Gelenekleri yaşatmak adına Kızılpınar Anadolu Lisesi velileri 5 Mayıs Hıdırellez Günü bahar kahvaltısında Trakyum Et Lokantası’nda bir araya geldi. Program Okul Müdürü Necdet Önder’in açılış konuşması yapmasıyla başladı. Programa katılan okul aile birliği üyelerine ve velilere teşekkür eden Önder, özellikle etkinliğin mimarı olan yönetim kurulu üyeleri Arzu Özdemir ve Meryem Öztürk’e gayretleri için de teşekkür etti.
 

ÇEKİLİŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Okul Müdürü Nejdet Önder’in konuşmasının ardından program Kızılpınar Anadolu Lisesi müzik grubunun şarkılarıyla devam etti. Birbirinden güzel parçaları seslendiren öğrenciler beğeni ile dinlenirken, programın devamında TRT ses sanatçısı Sevim Seçkin sahneye çıkarak türküler seslendirdi. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği programda çekiliş de gerçekleştirilirken, toplam 90 adet hediye dağıtıldı.
 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Programın sonunda Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Meryem Öztürk sanatçı Sevim Seçkin’e plaket takdim ederken etkinliğe katılan ve sponsor olanlara da teşekkür edildi.
 
 
 

Haber/Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10