4. Trafik Konulu Resim, Karikatür ve Öykü Yarışması sonuçlandı

Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen ‘Trafik Konulu Resim Karikatür ve Öykü Yarışması’ sonuçlandı.

Tekirdağ 7.05.2013 19:15:00 0
4. Trafik Konulu Resim, Karikatür ve Öykü Yarışması sonuçlandı

 ÖDÜLLERİ TÖRENLE VERİLECEK

Jüri üyeleri, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yarışmaya katılan eserleri titizlikle inceledi. Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Erkaya tarafından Jüri Üyeleri Resim Öğretmeni Safiye Yıldız Öztürk ve Türkçe Öğretmeni Gökhan Karadeniz’e katkılarından dolayı Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç adına birer teşekkür plaketi verildi. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri 10 Mayıs Cuma Günü saat 10:30’da Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle verilecek.
 
RESİM YARIŞMASI
Resim Yarışmasında Hacıilbey İlköğretim Okulu’ndan Alişan Güneş birinci, Safiye Osman Çeliker İlköğretim Okulu’ndan Gülten Beğ ikinci, Altınova İlköğretim Okulu’ndan Kader Ünal üçüncü olurken, Kamil Korkmaz Zafer İlköğretim Okulu’ndan Sümeyye Pehlivanoğlu da mansiyon ödüle layık görüldü.
 

KARİKATÜR YARIŞMASI

Karikatür yarışmasında da Safiye Osman Çeliker İlköğretim Okulu’ndan İrem Sezer birinci, Ufuk Pehlivanoğulları ikinci ve Atatürk İlköğretim Okulu’ndan Beyzanur Sağol üçüncü oldu. Hacıilbey İlköğretim Okulu’ndan Merve Babacan da mansiyon ödüle layık görüldü.
 

ÖYKÜ YARIŞMASI

Öykü yarışmasında da Tekirdağ İlköğretim Okulu’ndan Nazlı Sıla Arslan birinci, İnönü İlköğretim Okulu’ndan Meva Ersoy ikinci, Tuğçe Beyazdaş üçüncü olurken, Tekirdağ İlköğretim Okulu öğrencisi Çağla Çizo da mansiyon ödüle layık görüldü.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10