Hedefler, kariyerinizi belirler

Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen 'İş Hayatı Meslek Yüksekokulu Mezunlarından Neler Bekliyor' etkinlikleri kapsamında ikinci etkinlik önceki gün düzenlendi.

Malkara 10.05.2013 22:13:00 0
Hedefler, kariyerinizi belirler

 HEDEFLERİNİZİ BELİRLEYİN

Yüksekokul Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “Vergi İdaresi’nin Meslek Yüksekokulu Mezunlarına Bakışı” konulu konferans Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programının katkıları ile düzenlendi. Programa konuşmacı olarak Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, Tekirdağ Vergi Dairesi Grup Müdürü Şenol Gelen ve İnsan Kaynakları Müdürü Sibel Karaali katıldı. Konferansta konuşan Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, konferansta öğrencilik döneminde kişinin kendine belirleyeceği hedeflerin, kariyer yolunda belirleyici etkenlerden biri olacağını ve bu hedefe uygun hareket etmeleri gerektiğini ifade etti. Kareyel, maliyecilik mesleği ile ilgili de bilgi verdi. 

KARİYER YOLLARI
Vergi Dairesi Grup Müdürü Şenol Gelen ve İnsan Kaynakları Müdürü Sibel Karaali ise Vergi Müfettişliği ve Gelir Uzman Yardımcılığına giriş ve kariyer yolları hakkında bilgiler verdi. Konferansın ardından Malkara MYO Müdürü Doç. Dr. Murat Taşan tarafından günün anısına Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel’e plaket verildi.

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10