AK Parti’den trafik büroya ziyaret

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, Trafik Haftası kapsamında Kapaklı Karakol binasında hizmet veren Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’ni ziyaret etti.

Çerkezköy 10.05.2013 22:56:00 0
AK Parti’den trafik büroya ziyaret

 NÜFUS ARTIŞI PARK SORUNUN DOĞURUYOR

Önceki gün saat 16.30’da gerçekleştirilen ziyarette AK Partililer, Trafik Tescil ve denetleme Büro Amiri Aykut Civan tarafından karşılandı. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Seçkin, Vahdet Akın ve Selda Yeşil trafik büro amiri Aykut Civan ve trafik büro personellerinin Trafik Haftası’nı kutladı. Ziyarette konuşan Demirbağ, Çerkezköy’ün nüfusuna oranla araba sayısının fazla olduğuna dikkat çekerek “Artan nüfusla birlikte, sanayinin de araç sayısı hızla artıyor. Bu da beraberinde park sorununu oluşturuyor” dedi.
 

İLK SIRADA YER ALIYOR

Park sorununun ilerleyen günlerde planlanan çalışmalar sonucunda çözüleceğini ifade eden Demirbağ, Çerkezköy’de oturan vatandaşların her sorunuyla yakından ilgilendiklerini belirtti. Demirbağ, park sorununun da yerel sorunlar arasında ilk sırada yer aldığını ifade ederek, bu sorunun çözülmesi gerektiği bilinci ile çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10