Parklara piknik masaları yerleştirildi

Çerkezköy Belediyesi yetkilileri yaza hazırlık kapsamında ilçede yol- kaldırım ve peyzaj çalışmaları yürütmelerinin yanı sıra çeşitli noktalara da piknik masası yerleştirerek, vatandaşları

Çerkezköy 10.05.2013 23:03:00 0
Parklara piknik masaları yerleştirildi

 AMAÇ VATANDAŞIN KEYİFLİ YAZ GEÇİRMESİNİ SAĞLAMAK

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in vatandaşların keyifli bir yaz geçirmesi için çalışmalara hız vermesi kapsamında ilçede çeşitli peyzaj çalışmaları yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri son olarak çeşitli parklarda yeşillendirme çalışmalarına imza attı. Havaların ısınmasıyla birlikte herkesin doğaya olan özlemini giderdiğini belirten yetkililer, ''Bizler de Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem'in talimatıyla birlikte vatandaşlarımızın yeşil ile doya sıya huzur ve mutluluk bulması için çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Tek amacımız vatandaşların keyifli bir yaz geçirmeleri'' dedi.
 

''YENİ PİKNİK MASALARI KONULDU''

Çerkezköylülerin keyifli vakit geçirmeleri için çeşitli park noktalarına piknik masaları yerleştirildiğini söyleyen yetkililer ''Bu sokaklar arasında; Sayar Sokak, Leylak Sokak, Kamelya Sokak, Bozoğlu Sokak, Kapan Sokak, Kahramanlar Sokak yer alıyor'' dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10