Engeliler için asker kına gecesi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, askerlik çağına gelmiş üyeleri için asker kına gecesi düzenledi. Çerkezköy Sakatlar Derneği binası önünde gerçekleştirilen Asker Kına Gecesi pr

Çerkezköy 10.05.2013 23:10:00 0
Engeliler için asker kına gecesi

 GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından organize edilen Asker Kına Gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Askerlik çağı gelmiş olmasına rağmen, özürlü olmaları nedeni ile silâh altına alınamayan 14 engelli için asker kına gecesi düzenlendi. Perşembe günü saat 20.00’da dernek binası önünde yapılan temsili kına gecesine AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yelek,  dernek üyeleri ve engelli yakınları katıldı. Yoğun ilgi gösterilen temsili kına gecesi geç saatlere kadar devam etti.
 

ENGELLİ OLMAYI BİZ İSTEMEDİK

Program öncesinde konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, bir günlük temsili askerlik yapacak olan dernek üyelerini tanıtarak, hiçbir engelli kişinin engelli olmayı stemediğine, bazı engellerin fiziki nedenlerden, bazılarının da hastalık ve kazalar nedeniyle meydana geldiğine dikkat çekti. Çetinkaya “Yaşadığımız bu gün bizim için çok önemlidir. Artık bir arada olabilme imkânı bulabiliyoruz. Türkiye’de binamız nedeniyle model dernek özelliğine sahibiz. Bu nedenle Belediye Başkanı Ali Ertem’e bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.
 

YEMİN EDECEKLER

Tugaya giderek yemin yaptıktan sonra bir gün askerlik yapacak olan dernek üyelerinin tanıtımı Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya tarafından yapıldı.  Dinçer Demirel, Sercan Bozkuş, Yunus Emre Özdemir, Tugay Çetinel, Selim Açıkgöz, Ferhat Köseoğlu, Erkan Arslan, Ferdi Gören, Mustafa Akgün, Özer Öğe, Tanju Mercan, Ramazan Çetinkaya, Erdal Çopul ve Mesut Bilal İşlek bir günlük askerlik yapacak.
  Haber / Türker ÖZKAN
 
 
 
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10