Karagöz Modaevi Açıldı

10 Mayıs Cuma günü yapılan açılış töreni ile faaliyete geçen Karagöz Modaevi’nin açılış kurdelesini Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem kesti. Ertem, kişilerin yaptığı her işin,

Çerkezköy 12.05.2013 22:05:00 0
Karagöz Modaevi Açıldı

 Çerkezköy Haber - Gelinlik, nişanlık, kınalık ve bindallı gibi malzemelerin imalatının işletme sahibi Fatma Karagöz tarafından yapıldığı Karagöz Modaevi’nin açılış töreni geçtiğimiz gün Çerkezköy’de gerçekleştirildi.


KURDELEYİ ERTEM KESTİ
Çerkezköy’de gelinlik satış ve kiralama alanında hizmeti amaçlayan Karagöz Modaevi düzenlenen tören sonrasında Cuma günü saat 14.30 açıldı.  Karagöz Modaevi’nin açılışına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Ak Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve AK Parti Çerkezköy İlçe yönetim kurulu üyeleri iştirak etti.  Gelinlik giyen kızların dışarıda gerçekleştirdiği defile sonrasında konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, yapılmakta olan her işin, kişilerin yaşadıkları yöreye birçok faydası olduğunu belirterek hayırlı olması dilek ve temennilerinde bulundu. 

KENDİ İMALATLARI
Kurdelesi Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan tarafından kesilerek açılan iş yeri, törene katılanlar tarafından gezildi. Atatürk Caddesi, Özel Çerkezköy Hastanesi karşısında açılan Karagöz Modaevi’nde kendi imalatları olan gelinlik, nişanlık, kınalık ve bindallı gibi malzemeler satan Karagöz Modaevi işletmecisi Kamuran Karagöz kendileri için büyük önem taşıyan bu günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Haber / Türker ÖZKAN

0282 726 91 91
0282 747 65 10