MHP’den annelere 'Karanfilli' kutlama

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Duran Anneler Günü dolayısıyla partililerle birlikte Çerkezköy Halk Pazarı’nı ziyaret

Çerkezköy 12.05.2013 22:05:00 0
MHP’den annelere

 Çerkezköy Haber - MHP İlçe Teşkilatı, anneler günü münasebetiyle Pazar yerinde anne ve anne adaylarına karanfil dağıttı.


ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADILAR
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Duran ve kadın kolları üyeleri ile birlikte Pazar günü saat 12.00’de Belediye Halk Pazarına giden Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel yoldan geçen bayanların anneler gününü kutlayarak kendilerine bu anlamlı gün dolayısıyla kırmızı karanfil verdi. Annelerin hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini belirten Önsel, “Sadece bugün değil her daim annelerimizin yanında olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz.” diye konuştu.

BİN 500 KARANFİL DAĞITTI
Anneliğin dünyada başka hiçbir şeyle kıyaslanmayacak yüce bir duygu olduğunu vurgulayan Önsel “ Hayata dair hemen hemen her şeyi annelerimizden öğreniriz. Kültürümüzün ve geleneklerimizin devam ettirilmesinde, çocuklarımızın kişilik kazanmasında en büyük pay yine annelerimize aittir. Bu nedenle toplumun inşasında en büyük pay hiç kuşku yok ki annelerindir. Bu vesile ile başta annem olmak üzere bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum" dedi. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Koray Önsel Pazar yerinden ayrılarak partililer ile birlikte şehit ailelerini ve hastaneleri ziyaret ederek yaklaşık bin 500 adet kırmızı karanfil dağıttı.

Haber /Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10